Autobuz Constanţa - Bacău preturi de la 43,20 lei

24.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Constanţa la Bacău cu autobuzul

Călătoria de la Constanţa la Bacău cu autobuzul este de 298,51 km și durează 6 ore 32 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:25 și ultima la 20:00. Este posibil să călătoriți de la Constanţa la Bacău cu autobuz pentru doar 43,20 lei sau până la 109,70 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 43,20 lei.

Cel mai mic pret43,20 lei
Durata călătoriei6 ore 32 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret43,20 lei
Cel mai mare preț109,70 lei
Prima Plecare06:25
Ultima Plecare20:00
Distanţă298,51 km
PlecareConstanţa
SosireBacău
TransportatoriRvg, PristylDetalii

Autobuz Bilete de la Constanța la Bacău

Data plecării
luni, 24 iun. 2024

Ajungeți de la Constanţa la Bacău cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Constanţa la Bacău? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Constanţa la Bacău, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Constanţa la Bacău cu autobuzul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Constanţa la Bacău. În medie, însă, veți plăti în jur de 72,95 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 43,20 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Constanţa la Bacău. În medie, însă, veți plăti în jur de 72,95 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Constanţa la Bacău cu autobuzul?

Călătoria între Constanţa și Bacău cu autobuzul este aproximativ 298,51 km. Vă va lua cam 6 ore 32 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Constanţa și Bacău cu autobuzul durează de obicei 6 ore 32 min. pentru a acoperi o distanță de 298,51 km. Cea mai scurtă călătorie de la Constanţa la Bacău vă va duce 6 ore 0 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bacău, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Constanţa la Bacău?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Constanţa la Bacău la 06:25. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 20:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima călătorie a serii pleacă de la Constanţa la 06:25. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 20:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Constanţa și Bacău. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Constanţa la Bacău cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Constanţa folosind stații precum Constanta,Constanța ,Constanta Vila Oriana. Acestea vă conectează cu stații care includ Bacâu Parcare Stadion (Bacau, Romania),Bacau gară din Bacău. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Constanţa, fie în Bacău, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Constanţa la Bacău sunt în fiecare zi?

Ruta de la Constanţa la Bacău este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Constanţa de 4 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Constanţa la Bacău, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 4 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Constanța la Bacău

Bilete ieftine de autobuz de la Constanţa la Bacău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Constanţa la Bacău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Bacău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Constanţa la Bacău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Constanța la Bacău

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bacău cu autobuzul

Când călătoriți la Bacău cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Constanţa la Bacău Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
20.9kg
Autobuz
22.39kg
Zbor
59.7kg
Mașină
47.76kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Constanţa la Bacău?
Un bilet de autobuz de la Constanţa la Bacău este de 72,95 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 43,20 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Constanţa la Bacău?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Constanţa la Bacău este de 43,20 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Constanţa și Bacău cu autobuz?
Distanța între Constanţa și Bacău este de 298,51 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Constanţa și Bacău?
Călătoria de la Constanţa la Bacău durează în medie 6 ore 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 0 min..
Ce companii operează de la Constanţa la Bacău?
Ruta Constanţa - Bacău este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Rvg, Pristyl, Aventin Trade și tranSEvren ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Constanţa la Bacău?
Ruta de la Constanţa la Bacău are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Constanţa la Bacău?
Primul autobuz de la Constanţa la Bacău pleacă la orele 06:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Constanţa la Bacău?
Ultimul autobuz de la Constanţa la Bacău pleacă la orele 20:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Constanţa la Bacău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 43,20 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Constanţa la Bacău?
Există în medie 4 de la Constanţa pentru a merge la Bacău.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Constanţa și Bacău?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Constanţa și Bacău este 6 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Constanţa la Bacău?
Da, există un autobuz direct între Constanţa și Bacău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Constanţa la Bacău?
Călătoria cu autobuz de la Constanţa la Bacău creează 22.39kg emisii de CO2.

Treceți local de la Constanţa

Rute populare

Escapade de weekend de la Constanţa

Rute internaționale din Constanţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Constanţa

Principalele rute spre Bacău

Rute asemănătoare

Alte rute populare