Gasiți un tren de la Timişoara până la Câmpina

Începe de la
113,60 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Timişoara la Câmpina cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Câmpina? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Timişoara la Câmpina, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Timişoara la Câmpina?

Când călătoriți de la Timişoara la Câmpina, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 141,02 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 83,24 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Timişoara la Câmpina de la Train este de 359 km și durează 15 h 49 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:37 și ultima la 02:56. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Câmpina cu Train pentru doar 83,24 RON sau până la 177,91 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 83,24 RON
Durata călătoriei 15 h 49 min
Conexiune pe zi 42
Cel mai mic pret 83,24 RON
Cel mai mare preț 177,91 RON
Prima Plecare 07:37
Ultima Plecare 02:56
Distanţă 359 km
Plecare Timişoara
Sosire Câmpina
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Timişoara la Câmpina

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  -2°
  Feb 07
  Detalii
  -2°
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -2°
  Feb 10
  Detalii
  -2°
  Feb 11
  Detalii
  -1°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  10°
  Feb 17
  Detalii
  12°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Timişoara - Câmpina Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Timişoara la Câmpina Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
102.315kg
Tren
5.026kg
Autobuz
24.412kg
Mașină
17.591kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Câmpina

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează călătoria de la Timişoara la Câmpina cu trenul?

Călătoria între Timişoara și Câmpina cu trenul durează de obicei 15 h 49 min pentru a acoperi o distanță de 359 km. Cea mai scurtă călătorie de la Timişoara la Câmpina vă va duce 11 h 1 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Câmpina, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Timişoara la Câmpina?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Timişoara la Câmpina, care de obicei este la 07:37. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 02:56. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Timişoara la Câmpina?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Timişoara de la următoarele stații: Timișoara C.e.t., Ronaț Triaj Gr. D și Timișoara Nord. Sosind la Câmpina, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Câmpina. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Câmpina.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Timişoara spre Câmpina?

Veți putea să călătoriți de la Timişoara la Câmpina folosind companii precum Infofer, Cfr Călători, și Astra Trans Carpatic. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 42 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 52 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Timişoara la Câmpina folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Timişoara la Câmpina în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 42 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback