Tren Timişoara - Câmpina prețuri de la 98,90 lei

Începe de la
98,90 lei

Timişoara la Câmpina de la tren

Călătoria de la Timişoara la Câmpina de la tren este de 359,02 km și durează 15 ore 41 min.. Există 42 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:40 și ultima la 23:56. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Câmpina cu tren pentru doar 98,90 lei sau până la 175,91 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 98,90 lei.

Cel mai mic pret98,90 lei
Durata călătoriei15 ore 41 min.
Conexiune pe zi42
Cel mai mic pret98,90 lei
Cel mai mare preț175,91 lei
Prima Plecare05:40
Ultima Plecare23:56
Distanţă359,02 km
PlecareTimişoara
SosireCâmpina
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria de la Timişoara la Câmpina cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Timişoara la Câmpina. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Timişoara la Câmpina cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Timişoara la Câmpina costă 98,90 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 132,37 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Timişoara la Câmpina.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Câmpina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Timişoara la Câmpina, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 132,37 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Timişoara la Câmpina cu trenul?

Distanța dintre Timişoara și Câmpina este aproximativ 359,02 km. În general, va dura în jur de 15 ore 41 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Timişoara și Câmpina este lungă de vreo 359,02 km și de obicei durează aproximativ 15 ore 41 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 11 ore 28 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Timişoara la Câmpina cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Timişoara la Câmpina?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Timişoara la Câmpina la 05:40. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:56. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima călătorie a serii pleacă de la Timişoara la 05:40. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:56. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Timişoara și Câmpina. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Timişoara la Câmpina?

Puteți pleca din Timişoara la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Câmpina la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Timişoara și Câmpina. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Timişoara spre Câmpina?

Numărul exact al călătoriilor de la Timişoara la Câmpina poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 42 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Timişoara la Câmpina. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Timişoara la Câmpina variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 42 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Câmpina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Câmpina
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Câmpina.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Câmpina, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Câmpina.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Câmpina

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Câmpina pot fi găsite până la 74,42 lei dacă aveți noroc sau 93,50 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 111,16 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Câmpina cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Câmpina, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Timişoara la Câmpina
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Câmpina cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Timişoara la Câmpina Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
25.13kg
Autobuz
26.93kg
Zbor
71.8kg
Mașină
57.44kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Câmpina cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Câmpina sunt 25.13kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Câmpina? Luând trenul între Timişoara și Câmpina veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 46.67kg față de un zbor, 1.8kg față de autobuz și 32.31kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Câmpina?
Un bilet de tren de la Timişoara la Câmpina este de 132,37 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 98,90 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Câmpina?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Câmpina este de 98,90 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Câmpina cu tren?
Distanța între Timişoara și Câmpina este de 359,02 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Câmpina?
Călătoria de la Timişoara la Câmpina durează în medie 15 ore 41 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 11 ore 28 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Câmpina?
Ruta de la Timişoara la Câmpina are în medie 42 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Câmpina?
Primul tren de la Timişoara la Câmpina pleacă la orele 05:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Câmpina?
Ultimul tren de la Timişoara la Câmpina pleacă la orele 23:56. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Câmpina?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 98,90 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la Câmpina?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la Câmpina. Puteți merge de la Timişoara Calea Stan Vidrighin, Timișoara și Timișoara Splaiul Tudor și puteți ajunge la Cimpina.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Câmpina?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Câmpina este 11 ore 28 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Câmpina?
Da, există un tren direct între Timişoara și Câmpina.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Câmpina?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Câmpina creează 25.13kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Câmpina

Rute asemănătoare

Alte rute populare