Tren Buzău - Arad prețuri de la 25,56RON

Începe de la
25,56RON
Descoperă

Buzău la Arad de la tren

Călătoria de la Buzău la Arad de la tren este de 443,7 km și durează 2 h 4 min. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:21 și ultima la 21:42. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Arad cu tren pentru doar 25,56RON sau până la 216,07RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,56RON.

Cel mai bun preț 25,56RON
Durata călătoriei 2 h 4 min
Conexiune pe zi 11
Cel mai mic pret 25,56RON
Cel mai mare preț 216,07RON
Prima Plecare 04:21
Ultima Plecare 21:42
Distanţă 443,7 km
Plecare Buzău
Sosire Arad
Transportatori Transferoviar Calatori, Interregional Calatori,

Tren Bilete de la Buzău la Arad

  Sep 29
  25,56RON
  26°
  Sep 30
  25,56RON
  27°
  Oct 01
  Detalii
  26°
  Oct 02
  Detalii
  22°
  Oct 03
  Detalii
  22°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  24°
  Oct 06
  Detalii
  24°
  Oct 07
  Detalii
  23°
  Oct 08
  Detalii
  18°
  Oct 09
  Detalii
  21°
  Oct 10
  Detalii
  23°
  Oct 11
  Detalii
  20°
  Oct 12
  Detalii
  13°
  Oct 13
  Detalii
  11°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Buzău la Arad

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Buzău la Arad. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Buzău la Arad?

În medie, un bilet de tren de la Buzău la Arad vă va costa 149,77RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 26RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Arad

 
Sep 29
Vineri
26°
25,56RON
Sep 30
Sâmbătă
27°
25,56RON
Oct 01
Duminică
26°
Detalii
Oct 02
Luni
22°
Detalii
Oct 03
Marți
22°
Detalii
Oct 04
Miercuri
25°
Detalii
Oct 05
Joi
24°
Detalii
Bilete ieftine de de la Buzău la Arad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Arad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Arad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Arad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Arad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Arad cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Arad, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, Interregional Calatori și CFR Calatori de la Buzău la Arad
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Buzău la Arad cu tren.
Facilităţi Transferoviar Calatori Interregional Calatori CFR Calatori Astra Trans Carpatic
Bagaje
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

Buzău la Arad Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.8kg
Autobuz
18.5kg
Zbor
738.2kg
Mașină
71.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Buzău la Arad cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Buzău și Arad sunt 2.8kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Buzău și Arad? Luând trenul între Buzău și Arad veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 735.4kg față de un zbor, 15.7kg față de autobuz și 68.4kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Buzău la Arad?
Un bilet de tren de la Buzău la Arad este de 158,02RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,56RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Buzău la Arad?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Buzău la Arad este de 25,56RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Arad cu tren?
Distanța între Buzău și Arad este de 443,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Buzău și Arad?
Călătoria de la Buzău la Arad durează în medie 8 h 12 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 4 min.
Ce companii operează de la Buzău la Arad?
Ruta Buzău - Arad este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, Interregional Calatori, CFR Calatori, Astra Trans Carpatic ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Buzău la Arad?
Ruta de la Buzău la Arad are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Buzău la Arad?
Primul tren de la Buzău la Arad pleacă la orele 04:21. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Buzău la Arad?
Ultimul tren de la Buzău la Arad pleacă la orele 21:42. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Arad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 25,56RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Buzău la Arad?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Buzău pentru a merge la Arad. Puteți merge de la Buzău, Gara și puteți ajunge la Arad Transdara Bus Station.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Buzău și Arad?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Buzău și Arad este 2 h 4 min.
Există un tren direct de la Buzău la Arad?
Da, există un tren direct între Buzău și Arad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Buzău la Arad?
Călătoria cu tren de la Buzău la Arad creează 2.8kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Arad

Rute asemănătoare

Alte rute populare