Tren Galaţi - Arad prețuri de la 252,48 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Galaţi la Arad cu trenul

Călătoria de la Galaţi la Arad cu trenul este de 528,58 km și durează 15 ore 53 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:25 și ultima la 18:00. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Arad cu tren pentru doar 252,48 lei sau până la 430,39 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 252,48 lei.

Cel mai mic pret252,48 lei
Durata călătoriei15 ore 53 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret252,48 lei
Cel mai mare preț430,39 lei
Prima Plecare08:25
Ultima Plecare18:00
Distanţă528,58 km
PlecareGalaţi
SosireArad
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Galaţi la Arad

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Galaţi la Arad cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Galaţi la Arad? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Galaţi la Arad?

Când călătoriți de la Galaţi la Arad, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 317,37 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 252,48 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Galaţi la Arad variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 317,37 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Galaţi la Arad cu trenul?

Călătoria de la Galaţi la Arad cu trenul va dura, de obicei, 15 ore 53 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 528,58 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 15 ore 53 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Galaţi la Arad acoperă o distanță de 528,58 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 15 ore 53 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 14 ore 25 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Galaţi la Arad făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Galaţi la Arad?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Galaţi la Arad la 08:25. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 18:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Galaţi la Arad, care de obicei este la 08:25. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 18:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Galaţi la Arad cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Galaţi de la următoarele stații: Galati Strada Brailei,Galati (ro),Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor. Sosind la Arad, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Arad South Gas Station OMV,Arad (Autogara CTP),Arad station,Arad - South. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Arad.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Galaţi la Arad?

Numărul exact al călătoriilor de la Galaţi la Arad poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 8 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Galaţi la Arad. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Galaţi la Arad variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Arad

Bilete ieftine de tren de la Galaţi la Arad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Arad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Arad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Arad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Arad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Arad cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Arad, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Galaţi la Arad Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
37kg
Autobuz
39.64kg
Zbor
105.72kg
Mașină
84.57kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Galaţi la Arad cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Galaţi și Arad sunt 37kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Galaţi și Arad? Luând trenul între Galaţi și Arad veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 68.72kg față de un zbor, 2.64kg față de autobuz și 47.57kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Galaţi la Arad?
Un bilet de tren de la Galaţi la Arad este de 317,37 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 252,48 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Galaţi la Arad?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Galaţi la Arad este de 252,48 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Arad cu tren?
Distanța între Galaţi și Arad este de 528,58 km.
Cât durează călătoria cu tren între Galaţi și Arad?
Călătoria de la Galaţi la Arad durează în medie 15 ore 53 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 14 ore 25 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Galaţi la Arad?
Ruta de la Galaţi la Arad are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Galaţi la Arad?
Primul tren de la Galaţi la Arad pleacă la orele 08:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Galaţi la Arad?
Ultimul tren de la Galaţi la Arad pleacă la orele 18:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Arad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 252,48 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Galaţi și Arad?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Galaţi și Arad este 14 ore 25 min..
Există un tren direct de la Galaţi la Arad?
Da, există un tren direct între Galaţi și Arad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Galaţi la Arad?
Călătoria cu tren de la Galaţi la Arad creează 37kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Arad

Rute asemănătoare

Alte rute populare