Tren Galaţi - Arad prețuri de la 70,75RON

Începe de la
70,75RON
Descoperă

Galaţi la Arad de la tren

Călătoria de la Galaţi la Arad de la tren este de 528,0 km și durează 55 min. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:20 și ultima la 20:50. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Arad cu tren pentru doar 70,75RON sau până la 217,15RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 70,75RON.

Cel mai bun preț 70,75RON
Durata călătoriei 55 min
Conexiune pe zi 7
Cel mai mic pret 70,75RON
Cel mai mare preț 217,15RON
Prima Plecare 06:20
Ultima Plecare 20:50
Distanţă 528,0 km
Plecare Galaţi
Sosire Arad
Transportatori Astra Trans Carpatic, Transferoviar Calatori,

Tren Bilete de la Galaţi la Arad

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  70,75RON
  26°
  Oct 01
  Detalii
  25°
  Oct 02
  Detalii
  21°
  Oct 03
  70,75RON
  21°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  23°
  Oct 07
  Detalii
  23°
  Oct 08
  Detalii
  19°
  Oct 09
  Detalii
  20°
  Oct 10
  Detalii
  23°
  Oct 11
  Detalii
  18°
  Oct 12
  Detalii
  12°
  Oct 13
  Detalii
  11°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Ajungeți de la Galaţi la Arad cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Galaţi la Arad. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Galaţi la Arad?

În medie, un bilet de tren de la Galaţi la Arad vă va costa 180,06RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 72RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Arad

 
Sep 29
Vineri
26°
Detalii
Sep 30
Sâmbătă
26°
70,75RON
Oct 01
Duminică
25°
Detalii
Oct 02
Luni
21°
Detalii
Oct 03
Marți
21°
70,75RON
Oct 04
Miercuri
24°
Detalii
Oct 05
Joi
22°
Detalii
Bilete ieftine de de la Galaţi la Arad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Arad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Arad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Arad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Arad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Arad cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Arad, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Astra Trans Carpatic, Transferoviar Calatori și CFR Calatori de la Galaţi la Arad
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Galaţi la Arad cu tren.
Facilităţi Astra Trans Carpatic Transferoviar Calatori CFR Calatori
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Bagaje
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

Galaţi la Arad Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.6kg
Autobuz
17.0kg
Zbor
681.5kg
Mașină
65.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Galaţi la Arad cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Galaţi și Arad sunt 2.6kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Galaţi și Arad? Luând trenul între Galaţi și Arad veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 678.9kg față de un zbor, 14.5kg față de autobuz și 63.2kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Galaţi la Arad?
Un bilet de tren de la Galaţi la Arad este de 156,90RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 70,75RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Galaţi la Arad?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Galaţi la Arad este de 70,75RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Arad cu tren?
Distanța între Galaţi și Arad este de 528,0 km.
Cât durează călătoria cu tren între Galaţi și Arad?
Călătoria de la Galaţi la Arad durează în medie 7 h 34 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 55 min.
Ce companii operează de la Galaţi la Arad?
Ruta Galaţi - Arad este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Astra Trans Carpatic, Transferoviar Calatori, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Galaţi la Arad?
Ruta de la Galaţi la Arad are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Galaţi la Arad?
Primul tren de la Galaţi la Arad pleacă la orele 06:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Galaţi la Arad?
Ultimul tren de la Galaţi la Arad pleacă la orele 20:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Arad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 70,75RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Galaţi la Arad?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Galaţi pentru a merge la Arad. Puteți merge de la Galați și puteți ajunge la Arad Transdara Bus Station.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Galaţi și Arad?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Galaţi și Arad este 55 min.
Există un tren direct de la Galaţi la Arad?
Da, există un tren direct între Galaţi și Arad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Galaţi la Arad?
Călătoria cu tren de la Galaţi la Arad creează 2.6kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Arad

Rute asemănătoare

Alte rute populare