Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Buzău până la Timişoara

Starting from
99,85 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Descoperă

Ajungeți de la Buzău la Timişoara cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Buzău la Timişoara. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Buzău la Timişoara?

Prețurile biletelor de tren de la Buzău la Timişoara variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Buzău la Timişoara vor costa 99,85 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 121,39 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Buzău la Timişoara transport tren

Cel mai bun preț 100,45 RON
Durata călătoriei 16 h 40 min
Călătorii pe zi 52
Prima plecare 06:39
Ultima plecare 00:49
Distanța 442 km
Plecare Buzău
Sosire Timişoara
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Buzău - Timişoara în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
100,45 RON
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
100,45 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
52
Transportatori
1
Prețul minim
99,85 RON
Prețul maxim
245,65 RON

Buzău - Timişoara

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

100,45 RON

Data
Duminică 22 Mai 2022
CFR Călători-logo
Buzău - Timișoara Sud
10:47 - 05:53
CFR Călători
19h 6min
3 schimbări
CO2: 1.27kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Buzău la Timişoara cu trenul?

Călătoria de la Buzău la Timişoara acoperă o distanță de 443 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 16 h 37 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 12 h 10 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Buzău la Timişoara făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Buzău la Timişoara?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Buzău la Timişoara, care de obicei este la 07:01. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 00:49. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Buzău laTimişoara?

În Buzău, stațiile de plecare includ Buzău și Buzău Sud. Când veți sosi în Timişoara, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Timișoara Sud, Timișoara C.E.T., Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Est și Timișoara Nord. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Buzău la Timişoara?

Dacă vreți să ajungeți de la Buzău la Timişoara, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 63 plecări pe zi. În medie, sunt 52 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Buzău și Timişoara. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 52 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback