Gasiți un tren de la Buzău până la Braşov

Începe de la
4,41 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Buzău la Braşov cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Buzău la Braşov. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Buzău la Braşov?

Prețurile biletelor de tren de la Buzău la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Buzău la Braşov vor costa 4,41 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 62,64 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Buzău la Braşov transport tren

Durata călătoriei 4 h 53 min
Călătorii pe zi 23
Prima plecare 05:26
Ultima plecare 20:50
Distanța 111 km
Plecare Buzău
Sosire Braşov
Transportatori Infofer, Autogari, RegioTrans, CFR Călători, , Regio Călători

Prețul biletului Buzău - Braşov în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
27
Transportatori
4
Prețul minim
4,41 RON
Prețul maxim
107,66 RON

Buzău - Braşov

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp va dura să merg de la Buzău la Braşov cu trenul?

Călătoria de la Buzău la Braşov acoperă o distanță de 111 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 h 54 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 h 7 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Buzău la Braşov făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Buzău la Braşov?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Buzău la Braşov la 05:23. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 20:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Buzău la Braşov?

În Buzău, stațiile de plecare includ Buzău și Buzău, Gara. Când veți sosi în Braşov, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Brașov, Dârste, Brasov și Brașov, Autogara Bartolomeu. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Buzău la Braşov?

Ruta de la Buzău la Braşov este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători, și Regio Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 84 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Buzău de 25 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Buzău la Braşov, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 23 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback