Tren Buzău - Iaşi prețuri de la 89,03 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 98,17 lei
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Buzău la Iaşi cu trenul

Călătoria de la Buzău la Iaşi cu trenul este de 232,14 km și durează 4 ore 42 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:55 și ultima la 21:05. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Iaşi cu tren pentru doar 89,03 lei sau până la 121,87 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 89,03 lei.

Cel mai mic pret89,03 lei
Durata călătoriei4 ore 42 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret89,03 lei
Cel mai mare preț121,87 lei
Prima Plecare00:55
Ultima Plecare21:05
Distanţă232,14 km
PlecareBuzău
SosireIaşi
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Buzău la Iași

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Buzău la Iaşi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Buzău la Iaşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Buzău la Iaşi?

În medie, un bilet de tren de la Buzău la Iaşi vă va costa 98,26 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 89,03 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Buzău la Iaşi. Însă în medie veți plăti în jur de 98,26 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează să ajung de la Buzău la Iaşi cu trenul?

Călătoria între Buzău și Iaşi cu trenul este aproximativ 232,14 km. Vă va lua cam 4 ore 42 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Buzău la Iaşi, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Buzău și Iaşi vor termina călătoria în 4 ore 19 min.. În medie, vă va lua cam 4 ore 42 min. pentru a parcurge 232,14 km între Buzău și Iaşi.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Buzău laIaşi?

Veți putea pleca din Buzău folosind stații precum Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău, Autogara Nord,Buzău,Buzau Petrol Station Petrom. Acestea vă conectează cu stații care includ Iași, Billa din Iaşi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Buzău, fie în Iaşi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Buzău spre Iaşi?

Numărul exact al călătoriilor de la Buzău la Iaşi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 8 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Buzău la Iaşi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Buzău la Iaşi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 8 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Iași

Bilete ieftine de tren de la Buzău la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Iași

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Buzău la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de tren Buzău - Iaşi pot fi găsite până la 76,72 lei dacă aveți noroc sau 86,63 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 128,02 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Iaşi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Buzău la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.25kg
Autobuz
17.41kg
Zbor
46.43kg
Mașină
37.14kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Buzău la Iaşi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Buzău și Iaşi sunt 16.25kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Buzău și Iaşi? Luând trenul între Buzău și Iaşi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 30.18kg față de un zbor, 1.16kg față de autobuz și 20.89kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Buzău la Iaşi?
Un bilet de tren de la Buzău la Iaşi este de 98,26 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 89,03 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Buzău la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Buzău la Iaşi este de 89,03 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Iaşi cu tren?
Distanța între Buzău și Iaşi este de 232,14 km.
Cât durează călătoria cu tren între Buzău și Iaşi?
Călătoria de la Buzău la Iaşi durează în medie 4 ore 42 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 19 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Buzău la Iaşi?
Ruta de la Buzău la Iaşi are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Buzău la Iaşi?
Primul tren de la Buzău la Iaşi pleacă la orele 00:55. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Buzău la Iaşi?
Ultimul tren de la Buzău la Iaşi pleacă la orele 21:05. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 89,03 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Buzău la Iaşi?
Există în medie 8 de la Buzău pentru a merge la Iaşi.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Buzău și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Buzău și Iaşi este 4 ore 19 min..
Există un tren direct de la Buzău la Iaşi?
Da, există un tren direct între Buzău și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Buzău la Iaşi?
Călătoria cu tren de la Buzău la Iaşi creează 16.25kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare