Tren Iaşi - Arad prețuri de la 159,64 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile 168,19 lei
3 zile Mai mult

Iaşi la Arad cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Arad cu trenul este de 492,1 km și durează 12 ore 35 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:03 și ultima la 15:35. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Arad cu tren pentru doar 159,64 lei sau până la 310,38 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 159,64 lei.

Cel mai mic pret159,64 lei
Durata călătoriei12 ore 35 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret159,64 lei
Cel mai mare preț310,38 lei
Prima Plecare08:03
Ultima Plecare15:35
Distanţă492,1 km
PlecareIaşi
SosireArad
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iași la Arad

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Iaşi la Arad cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Arad? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Arad, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Arad?

Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Arad variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Arad vor costa 159,64 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 208,60 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Arad vă va costa 208,60 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Iaşi la Arad cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Arad cu trenul este aproximativ 492,1 km. Vă va lua cam 12 ore 35 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Iaşi și Arad cu trenul durează de obicei 12 ore 35 min. pentru a acoperi o distanță de 492,1 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Arad vă va duce 4 ore 29 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Arad, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Arad?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 08:03. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 15:35. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Arad. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din Iaşi va fi la 08:03, iar ultima plecare va fi la 15:35. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Arad se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Arad?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Arad, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Arad South Gas Station OMV,Arad - South,Arad station,Arad (Autogara CTP). Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Iaşi la Arad sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Arad, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 2 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Iaşi și Arad. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Arad

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Arad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Arad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Arad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Arad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Arad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Arad cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Arad, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Arad Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
34.45kg
Autobuz
36.91kg
Zbor
98.42kg
Mașină
78.74kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Arad cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Arad sunt 34.45kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Arad? Luând trenul între Iaşi și Arad veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 63.97kg față de un zbor, 2.46kg față de autobuz și 44.29kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Arad?
Un bilet de tren de la Iaşi la Arad este de 208,60 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 159,64 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Arad?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Arad este de 159,64 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Arad cu tren?
Distanța între Iaşi și Arad este de 492,1 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Arad?
Călătoria de la Iaşi la Arad durează în medie 12 ore 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 29 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Arad?
Ruta de la Iaşi la Arad are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Arad?
Primul tren de la Iaşi la Arad pleacă la orele 08:03. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Arad?
Ultimul tren de la Iaşi la Arad pleacă la orele 15:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Arad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 159,64 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Arad?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Arad.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Arad?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Arad este 4 ore 29 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Arad?
Da, există un tren direct între Iaşi și Arad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Arad?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Arad creează 34.45kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Arad

Rute asemănătoare

Alte rute populare