• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Iaşi până la Arad Starting from 84,75 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Arad

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Arad

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Arad. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Arad?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Arad. Însă în medie veți plăti în jur de 143,39 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 84,75 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Iaşi la Arad transport tren

Cel mai bun preț 84,75 RON
Durata călătoriei 19 h 58 min
Călătorii pe zi 50
Prima plecare 08:17
Ultima plecare 01:36
Distanța 492 km

Prețul biletului Iaşi - Arad în fiecare zi

 
Azi
68,21 RON
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
50
Transportatori
1
Prețul minim
84,75 RON
Prețul maxim
212,55 RON

Iaşi - Arad

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

107,60 RON

Data
Vineri 15 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Iași - Arad
12:42 - 07:59
CFR Călători
19h 17min
2 schimbări
CO2: 17.69kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 19 h 44 min
Iași - Aradu Nou
15:42 - 11:26
107,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 19 h 17 min
Iași - Arad
15:42 - 10:59
107,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 24 h 40 min
Remiza T. Socola H - Arad
10:19 - 10:59
111,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 25 h 7 min
Remiza T. Socola H - Aradu Nou
10:19 - 11:26
111,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 18 h 30 min
Nicolina - Aradu Nou
16:56 - 11:26
111,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 18 h 3 min
Nicolina - Arad
16:56 - 10:59
111,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 6 min
Remiza T. Socola H - Aradu Nou
22:06 - 00:12
111,60 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Arad cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Arad este în jur de 492 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 19 h 58 min. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Arad durează 6 h 28 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Arad?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Arad, care de obicei este la 08:17. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 01:36. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Arad?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Remiza T. Socola H și Nicolina. Sosind la Arad, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Arad și Aradu Nou. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Arad.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Arad?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Arad folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 50 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 54 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Arad folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Iaşi la Arad în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 46 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.