Tren Constanţa - Piatra Neamţ prețuri de la 51,65 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
51,65 lei

Constanţa la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la Constanţa la Piatra Neamţ cu trenul este de 353,79 km și durează 8 ore 38 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:02 și ultima la 14:20. Este posibil să călătoriți de la Constanţa la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 51,65 lei sau până la 194,62 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 51,65 lei.

Cel mai mic pret51,65 lei
Durata călătoriei8 ore 38 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret51,65 lei
Cel mai mare preț194,62 lei
Prima Plecare00:02
Ultima Plecare14:20
Distanţă353,79 km
PlecareConstanţa
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Constanța la Piatra Neamţ

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Constanţa la Piatra Neamţ cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Constanţa la Piatra Neamţ. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Constanţa la Piatra Neamţ?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Constanţa la Piatra Neamţ costă 51,65 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 157,05 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Constanţa la Piatra Neamţ.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Constanţa la Piatra Neamţ. Însă în medie veți plăti în jur de 157,05 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Constanţa la Piatra Neamţ cu trenul?

Călătoria de la Constanţa la Piatra Neamţ cu trenul va dura, de obicei, 8 ore 38 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 353,79 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 38 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Constanţa și Piatra Neamţ este lungă de vreo 353,79 km și de obicei durează aproximativ 8 ore 38 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 ore 35 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Constanţa la Piatra Neamţ cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Constanţa laPiatra Neamţ?

Puteți pleca din Constanţa la stații precum Constanta,Constanta Vila Oriana,Constanța . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Piatra Neamţ la următoarele stații: Piatra Neamţ,Piatra Neamt (Romania). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Constanţa și Piatra Neamţ. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Constanţa spre Piatra Neamţ?

În medie, sunt 5 plecări zilnice de la Constanţa la Piatra Neamţ. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Constanţa care merg direct la Piatra Neamţ. Există 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Constanța la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Constanţa la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Constanţa la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Constanţa la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Constanța la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 93,52 lei la 153,29 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 39% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Constanţa la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren Constanţa - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 97,78 lei dacă aveți noroc sau 106,04 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 149,08 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Constanţa la Piatra Neamţ
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Constanţa la Piatra Neamţ cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Constanţa la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
24.77kg
Autobuz
26.53kg
Zbor
70.76kg
Mașină
56.61kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Constanţa la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Constanţa și Piatra Neamţ sunt 24.77kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Constanţa și Piatra Neamţ? Luând trenul între Constanţa și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 45.99kg față de un zbor, 1.76kg față de autobuz și 31.84kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Constanţa la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Constanţa la Piatra Neamţ este de 157,05 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 51,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Constanţa la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Constanţa la Piatra Neamţ este de 51,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Constanţa și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Constanţa și Piatra Neamţ este de 353,79 km.
Cât durează călătoria cu tren între Constanţa și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Constanţa la Piatra Neamţ durează în medie 8 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 35 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Constanţa la Piatra Neamţ?
Ruta de la Constanţa la Piatra Neamţ are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Constanţa la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Constanţa la Piatra Neamţ pleacă la orele 00:02. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Constanţa la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Constanţa la Piatra Neamţ pleacă la orele 14:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Constanţa la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 51,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Constanţa și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Constanţa și Piatra Neamţ este 3 ore 35 min..
Există un tren direct de la Constanţa la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Constanţa și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Constanţa la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Constanţa la Piatra Neamţ creează 24.77kg emisii de CO2.

Treceți local de la Constanţa

Rute populare

Escapade de weekend de la Constanţa

Rute internaționale din Constanţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Constanţa

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare