Tren Piteşti - Galaţi prețuri de la 84,49 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Piteşti la Galaţi cu trenul

Călătoria de la Piteşti la Galaţi cu trenul este de 258,67 km și durează 6 ore 23 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:07 și ultima la 16:00. Este posibil să călătoriți de la Piteşti la Galaţi cu tren pentru doar 84,49 lei sau până la 109,60 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 84,49 lei.

Cel mai mic pret84,49 lei
Durata călătoriei6 ore 23 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret84,49 lei
Cel mai mare preț109,60 lei
Prima Plecare06:07
Ultima Plecare16:00
Distanţă258,67 km
PlecarePiteşti
SosireGalaţi
TransportatoriCFR Calatori

Ajungeți de la Piteşti la Galaţi cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Piteşti la Galaţi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Piteşti la Galaţi?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Piteşti la Galaţi. Însă în medie veți plăti în jur de 102,52 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 84,49 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Piteşti la Galaţi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 102,52 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Piteşti la Galaţi cu trenul?

Călătoria între Piteşti și Galaţi cu trenul este aproximativ 258,67 km. Vă va lua cam 6 ore 23 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Piteşti și Galaţi cu trenul durează de obicei 6 ore 23 min. pentru a acoperi o distanță de 258,67 km. Cea mai scurtă călătorie de la Piteşti la Galaţi vă va duce 5 ore 40 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Galaţi, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Piteşti la Galaţi?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Piteşti la Galaţi la 06:07. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 16:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Piteşti la Galaţi la 06:07. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 16:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Piteşti la Galaţi?

Veți putea pleca din Piteşti folosind stații precum Pitesti. Acestea vă conectează cu stații care includ Galati (ro),Galati Strada Brailei,Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Piteşti, fie în Galaţi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Piteşti la Galaţi?

Dacă vreți să ajungeți de la Piteşti la Galaţi, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Piteşti și Galaţi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 5 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Piteşti la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piteşti la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piteşti la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Piteşti la Galaţi

Cele mai ieftine bilete de tren Piteşti - Galaţi pot fi găsite până la 53,75 lei dacă aveți noroc sau 76,15 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 92,21 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Galaţi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Piteşti la Galaţi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Piteşti la Galaţi cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Piteşti la Galaţi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
18.11kg
Autobuz
19.4kg
Zbor
51.73kg
Mașină
41.39kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Piteşti la Galaţi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Piteşti și Galaţi sunt 18.11kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Piteşti și Galaţi? Luând trenul între Piteşti și Galaţi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 33.62kg față de un zbor, 1.29kg față de autobuz și 23.28kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Piteşti la Galaţi?
Un bilet de tren de la Piteşti la Galaţi este de 102,52 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 84,49 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Piteşti la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Piteşti la Galaţi este de 84,49 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piteşti și Galaţi cu tren?
Distanța între Piteşti și Galaţi este de 258,67 km.
Cât durează călătoria cu tren între Piteşti și Galaţi?
Călătoria de la Piteşti la Galaţi durează în medie 6 ore 23 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 40 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Piteşti la Galaţi?
Ruta de la Piteşti la Galaţi are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Piteşti la Galaţi?
Primul tren de la Piteşti la Galaţi pleacă la orele 06:07. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Piteşti la Galaţi?
Ultimul tren de la Piteşti la Galaţi pleacă la orele 16:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piteşti la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 84,49 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Piteşti și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Piteşti și Galaţi este 5 ore 40 min..
Există un tren direct de la Piteşti la Galaţi?
Da, există un tren direct între Piteşti și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Piteşti la Galaţi?
Călătoria cu tren de la Piteşti la Galaţi creează 18.11kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piteşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Piteşti

Rute internaționale din Piteşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piteşti

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare