Train Illustration

Gasiți un tren de la Timişoara până la Galaţi

Starting from
103 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 169,80 RON
Transport Tren

Mâine

De la 169,80 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 160,40 RON

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Timişoara la Galaţi

Plănuiți să călătoriți de la Timişoara la Galaţi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Timişoara la Galaţi?

În medie, un bilet de tren de la Timişoara la Galaţi vă va costa 172,80 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 103 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Timişoara la Galaţi transport tren

Cel mai bun preț 160,40 RON
Durata călătoriei 19 h 45 min
Călătorii pe zi 24
Prima plecare 08:40
Ultima plecare 02:30
Distanța 532 km
Plecare Timişoara
Sosire Galaţi
Transportatori Infofer, Autogari, , CFR Călători

Prețul biletului Timişoara - Galaţi în fiecare zi

 
Azi
169,80 RON
Mâine
169,80 RON
În 2 zile
169,80 RON
În 3 zile
160,40 RON
În 4 zile
160,40 RON
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
23
Transportatori
3
Prețul minim
103 RON
Prețul maxim
193,70 RON

Timişoara - Galaţi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

160,40 RON

Data
Vineri 19 August 2022
CFR Călători-logo
Timișoara Est - Galați
22:44 - 21:43
CFR Călători
22h 59min
2 schimbări
CO2: 1.53kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Timişoara la Galaţi cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Timişoara la Galaţi, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Timişoara și Galaţi vor termina călătoria în 13 h 43 min. În medie, vă va lua cam 19 h 45 min pentru a parcurge 532 km între Timişoara și Galaţi.

La ce oră sunt plecările de la Timişoara la Galaţi?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Timişoara la Galaţi, care de obicei este la 08:20. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 02:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Timişoara la Galaţi cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Timişoara de la următoarele stații: Timișoara Est, Timișoara C.E.T., Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Sud și Timișoara Nord. Sosind la Galaţi, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Galați. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Galaţi.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Timişoara la Galaţi?

Ruta de la Timişoara la Galaţi este deservită de furnizori care includ Infofer, și CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 41 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Timişoara de 24 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Timişoara la Galaţi, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 24 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
234 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback