Tren Timişoara - Galaţi prețuri de la 246,81 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Timişoara la Galaţi cu trenul

Călătoria de la Timişoara la Galaţi cu trenul este de 532,41 km și durează 16 ore 15 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:16 și ultima la 22:31. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Galaţi cu tren pentru doar 246,81 lei sau până la 397,07 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 246,81 lei.

Cel mai mic pret246,81 lei
Durata călătoriei16 ore 15 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret246,81 lei
Cel mai mare preț397,07 lei
Prima Plecare06:16
Ultima Plecare22:31
Distanţă532,41 km
PlecareTimişoara
SosireGalaţi
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Timişoara la Galaţi

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Timişoara la Galaţi cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Galaţi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Timişoara la Galaţi?

În medie, un bilet de tren de la Timişoara la Galaţi vă va costa 301,44 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 246,81 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Timişoara la Galaţi vă va costa 301,44 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Timişoara la Galaţi cu trenul?

Călătoria de la Timişoara la Galaţi cu trenul va dura, de obicei, 16 ore 15 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 532,41 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 16 ore 15 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Timişoara și Galaţi cu trenul durează de obicei 16 ore 15 min. pentru a acoperi o distanță de 532,41 km. Cea mai scurtă călătorie de la Timişoara la Galaţi vă va duce 15 ore 10 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Galaţi, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Timişoara la Galaţi?

Prima călătorie a zilei pornește de la Timişoara la 06:16. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 22:31. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Timişoara și Galaţi. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima plecare a serii de la Timişoara la Galaţi este la 06:16, în timp ce ultima călătorie pornește la 22:31. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Timişoara și Galaţi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Timişoara la Galaţi?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Timişoara de la următoarele stații: Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara, Gara Timisoara Nord,TIMISOARA,Timișoara Gazprom,Metro. Sosind la Galaţi, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Galati Strada Brailei,Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati (ro). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Galaţi.

Câte călătorii de la Timişoara la Galaţi sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la Timişoara la Galaţi. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Timişoara care merg direct la Galaţi. Există 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Galaţi

Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Galaţi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Galaţi

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Galaţi pot fi găsite până la 112,73 lei dacă aveți noroc sau 172,29 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 246,37 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Galaţi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Timişoara la Galaţi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
37.27kg
Autobuz
39.93kg
Zbor
106.48kg
Mașină
85.19kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Galaţi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Galaţi sunt 37.27kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Galaţi? Luând trenul între Timişoara și Galaţi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 69.21kg față de un zbor, 2.66kg față de autobuz și 47.92kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Galaţi?
Un bilet de tren de la Timişoara la Galaţi este de 301,44 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 246,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Galaţi este de 246,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Galaţi cu tren?
Distanța între Timişoara și Galaţi este de 532,41 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Galaţi?
Călătoria de la Timişoara la Galaţi durează în medie 16 ore 15 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 15 ore 10 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Galaţi?
Ruta de la Timişoara la Galaţi are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Galaţi?
Primul tren de la Timişoara la Galaţi pleacă la orele 06:16. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Galaţi?
Ultimul tren de la Timişoara la Galaţi pleacă la orele 22:31. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 246,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Galaţi este 15 ore 10 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Galaţi?
Da, există un tren direct între Timişoara și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Galaţi?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Galaţi creează 37.27kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare