Tren Târgu Jiu - Galaţi prețuri de la 153,58 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Târgu Jiu la Galaţi cu trenul

Călătoria de la Târgu Jiu la Galaţi cu trenul este de 376,15 km și durează 14 ore 25 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:03 și ultima la 16:58. Este posibil să călătoriți de la Târgu Jiu la Galaţi cu tren pentru doar 153,58 lei sau până la 335,35 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 153,58 lei.

Cel mai mic pret153,58 lei
Durata călătoriei14 ore 25 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret153,58 lei
Cel mai mare preț335,35 lei
Prima Plecare00:03
Ultima Plecare16:58
Distanţă376,15 km
PlecareTârgu Jiu
SosireGalaţi
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Târgu Jiu la Galaţi

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Târgu Jiu la Galaţi cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Târgu Jiu la Galaţi. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Târgu Jiu la Galaţi?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Târgu Jiu la Galaţi costă 153,58 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 242,27 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Târgu Jiu la Galaţi.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Târgu Jiu la Galaţi. Însă în medie veți plăti în jur de 242,27 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Târgu Jiu la Galaţi cu trenul?

Distanța dintre Târgu Jiu și Galaţi este aproximativ 376,15 km. În general, va dura în jur de 14 ore 25 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Târgu Jiu la Galaţi acoperă o distanță de 376,15 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 14 ore 25 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 10 ore 54 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Târgu Jiu la Galaţi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Târgu Jiu la Galaţi?

În Târgu Jiu, stațiile de plecare includ Târgu Jiu,Autogara Târgu Jiu,Sports Club Pandurii Targu Jiu (Targu Jiu, Romania),Târgu Jiu, Autogara est viitorul. Când veți sosi în Galaţi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati (ro),Galati Strada Brailei. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Târgu Jiu la Galaţi?

Dacă vreți să ajungeți de la Târgu Jiu la Galaţi, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 10 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Târgu Jiu și Galaţi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 10 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Târgu Jiu la Galaţi

Bilete ieftine de tren de la Târgu Jiu la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Târgu Jiu la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Târgu Jiu la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Târgu Jiu la Galaţi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Târgu Jiu la Galaţi

Cele mai ieftine bilete de tren Târgu Jiu - Galaţi pot fi găsite până la 70,90 lei dacă aveți noroc sau 108,02 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 204,15 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Galaţi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Târgu Jiu la Galaţi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
26.33kg
Autobuz
28.21kg
Zbor
75.23kg
Mașină
60.18kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Târgu Jiu la Galaţi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Târgu Jiu și Galaţi sunt 26.33kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Târgu Jiu și Galaţi? Luând trenul între Târgu Jiu și Galaţi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 48.9kg față de un zbor, 1.88kg față de autobuz și 33.85kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Târgu Jiu la Galaţi?
Un bilet de tren de la Târgu Jiu la Galaţi este de 242,27 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 153,58 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Târgu Jiu la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Târgu Jiu la Galaţi este de 153,58 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Târgu Jiu și Galaţi cu tren?
Distanța între Târgu Jiu și Galaţi este de 376,15 km.
Cât durează călătoria cu tren între Târgu Jiu și Galaţi?
Călătoria de la Târgu Jiu la Galaţi durează în medie 14 ore 25 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 54 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Târgu Jiu la Galaţi?
Ruta de la Târgu Jiu la Galaţi are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Târgu Jiu la Galaţi?
Primul tren de la Târgu Jiu la Galaţi pleacă la orele 00:03. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Târgu Jiu la Galaţi?
Ultimul tren de la Târgu Jiu la Galaţi pleacă la orele 16:58. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Târgu Jiu la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 153,58 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Târgu Jiu și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Târgu Jiu și Galaţi este 10 ore 54 min..
Există un tren direct de la Târgu Jiu la Galaţi?
Da, există un tren direct între Târgu Jiu și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Târgu Jiu la Galaţi?
Călătoria cu tren de la Târgu Jiu la Galaţi creează 26.33kg emisii de CO2.

Treceți local de la Târgu Jiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Târgu Jiu

Rute internaționale din Târgu Jiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Târgu Jiu

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare