Tren Galaţi - Suceava prețuri de la 46,22 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Galaţi la Suceava cu trenul

Călătoria de la Galaţi la Suceava cu trenul este de 279,39 km și durează 8 ore 29 min.. Există 26 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:20 și ultima la 19:50. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Suceava cu tren pentru doar 46,22 lei sau până la 121,33 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 46,22 lei.

Cel mai mic pret46,22 lei
Durata călătoriei8 ore 29 min.
Conexiune pe zi26
Cel mai mic pret46,22 lei
Cel mai mare preț121,33 lei
Prima Plecare04:20
Ultima Plecare19:50
Distanţă279,39 km
PlecareGalaţi
SosireSuceava
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria de la Galaţi la Suceava cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Galaţi la Suceava? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Galaţi la Suceava?

Când călătoriți de la Galaţi la Suceava, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 90,40 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 46,22 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Galaţi la Suceava, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 90,40 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Galaţi la Suceava cu trenul?

Călătoria de la Galaţi la Suceava cu trenul va dura, de obicei, 8 ore 29 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 279,39 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 29 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Galaţi și Suceava este lungă de vreo 279,39 km și de obicei durează aproximativ 8 ore 29 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 6 ore 31 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Galaţi la Suceava cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Galaţi la Suceava?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Galaţi și Suceava. Vă puteți începe călătoria în Galaţi la stații precum Galati (ro),Galati Strada Brailei,Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor. Acestea se leagă de stații care includ Suceava Strada Mitropoliei,Suceava (Sales Point) din Suceava. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Galaţi la Suceava.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Galaţi la Suceava?

Ruta de la Galaţi la Suceava este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Galaţi de 26 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Galaţi la Suceava, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 25 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Galaţi la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Galaţi la Suceava

Cele mai ieftine bilete de tren Galaţi - Suceava pot fi găsite până la 32,35 lei dacă aveți noroc sau 38,14 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 46,42 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Suceava, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Galaţi la Suceava
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Galaţi la Suceava cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Galaţi la Suceava Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.56kg
Autobuz
20.95kg
Zbor
55.88kg
Mașină
44.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Galaţi la Suceava cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Galaţi și Suceava sunt 19.56kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Galaţi și Suceava? Luând trenul între Galaţi și Suceava veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 36.32kg față de un zbor, 1.39kg față de autobuz și 25.14kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Galaţi la Suceava?
Un bilet de tren de la Galaţi la Suceava este de 90,40 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 46,22 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Galaţi la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Galaţi la Suceava este de 46,22 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Suceava cu tren?
Distanța între Galaţi și Suceava este de 279,39 km.
Cât durează călătoria cu tren între Galaţi și Suceava?
Călătoria de la Galaţi la Suceava durează în medie 8 ore 29 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 31 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Galaţi la Suceava?
Ruta de la Galaţi la Suceava are în medie 26 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Galaţi la Suceava?
Primul tren de la Galaţi la Suceava pleacă la orele 04:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Galaţi la Suceava?
Ultimul tren de la Galaţi la Suceava pleacă la orele 19:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 46,22 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Galaţi la Suceava?
Există în medie 1 de la Galaţi pentru a merge la Suceava.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Galaţi și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Galaţi și Suceava este 6 ore 31 min..
Există un tren direct de la Galaţi la Suceava?
Da, există un tren direct între Galaţi și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Galaţi la Suceava?
Călătoria cu tren de la Galaţi la Suceava creează 19.56kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare