Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Galaţi până la Iaşi

Starting from
22 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 33,50 RON
Transport Tren

Mâine

De la 33,50 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 33,50 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Descoperă

Călătoria dvs. de la Galaţi la Iaşi cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Galaţi la Iaşi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Galaţi la Iaşi?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Galaţi la Iaşi. Însă în medie veți plăti în jur de 59 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 22 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Galaţi la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 29,55 RON
Durata călătoriei 6 h 47 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 08:11
Ultima plecare 22:50
Distanța 194 km
Plecare Galaţi
Sosire Iaşi
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Galaţi - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
38,15 RON
29,23 RON
Mâine
33,50 RON
53,60 RON
În 2 zile
33,50 RON
48,72 RON
În 3 zile
33,50 RON
43,85 RON
În 4 zile
31,55 RON
Detalii
În 5 zile
29,55 RON
Detalii
În 6 zile
36,80 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
1
Prețul minim
22 RON
Prețul maxim
112,65 RON

Galaţi - Iaşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

35,05 RON

Data
Sâmbătă 28 Mai 2022
CFR Călători-logo
Galați - Iași
16:32 - 20:52
CFR Călători
4h 20min
CO2: 0.56kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Galaţi la Iaşi cu trenul?

Călătoria de la Galaţi la Iaşi acoperă o distanță de 194 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 6 h 19 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 h 8 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Galaţi la Iaşi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Galaţi la Iaşi?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Galaţi la Iaşi, care de obicei este la 09:25. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 22:50. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Galaţi la Iaşi cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Galaţi, stațiile de plecare includ Galați. Când veți sosi în Iaşi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Nicolina, Iași și Remiza T. Socola H. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Galaţi la Iaşi?

Numărul exact al călătoriilor de la Galaţi la Iaşi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 13 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 15 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Galaţi la Iaşi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Galaţi la Iaşi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 4 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 9 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback