Tren Galaţi - Iaşi prețuri de la 49,11 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

49,11 lei
Mai mult
Mai mult

Galaţi la Iaşi cu trenul

Călătoria de la Galaţi la Iaşi cu trenul este de 194,21 km și durează 4 ore 34 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:13 și ultima la 16:37. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Iaşi cu tren pentru doar 49,11 lei sau până la 139,70 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 49,11 lei.

Cel mai mic pret49,11 lei
Durata călătoriei4 ore 34 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret49,11 lei
Cel mai mare preț139,70 lei
Prima Plecare02:13
Ultima Plecare16:37
Distanţă194,21 km
PlecareGalaţi
SosireIaşi
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Galaţi la Iași

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la Galaţi la Iaşi cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Galaţi la Iaşi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Galaţi la Iaşi?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Galaţi la Iaşi costă 49,11 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 85,17 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Galaţi la Iaşi.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Galaţi la Iaşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 85,17 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Galaţi la Iaşi cu trenul?

Călătoria de la Galaţi la Iaşi cu trenul va dura, de obicei, 4 ore 34 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 194,21 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 4 ore 34 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Galaţi și Iaşi este în jur de 194,21 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 ore 34 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Galaţi și Iaşi durează 3 ore 59 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Galaţi laIaşi?

Puteți pleca din Galaţi la stații precum Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati (ro),Galati Strada Brailei. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Iaşi la următoarele stații: Iași, Billa. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Galaţi și Iaşi. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Galaţi la Iaşi?

În medie, sunt 4 plecări zilnice de la Galaţi la Iaşi. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 4 plecări de la Galaţi care merg direct la Iaşi. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Iași

Bilete ieftine de tren de la Galaţi la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Iași

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 12,46 lei la 59,32 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 79% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Galaţi la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de tren Galaţi - Iaşi pot fi găsite până la 17,10 lei dacă aveți noroc sau 39,49 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 90,84 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Iaşi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Galaţi la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.59kg
Autobuz
14.57kg
Zbor
38.84kg
Mașină
31.07kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Galaţi la Iaşi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Galaţi și Iaşi sunt 13.59kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Galaţi și Iaşi? Luând trenul între Galaţi și Iaşi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 25.25kg față de un zbor, 0.98kg față de autobuz și 17.48kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Galaţi la Iaşi?
Un bilet de tren de la Galaţi la Iaşi este de 85,17 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 49,11 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Galaţi la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Galaţi la Iaşi este de 49,11 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Iaşi cu tren?
Distanța între Galaţi și Iaşi este de 194,21 km.
Cât durează călătoria cu tren între Galaţi și Iaşi?
Călătoria de la Galaţi la Iaşi durează în medie 4 ore 34 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 59 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Galaţi la Iaşi?
Ruta de la Galaţi la Iaşi are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Galaţi la Iaşi?
Primul tren de la Galaţi la Iaşi pleacă la orele 02:13. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Galaţi la Iaşi?
Ultimul tren de la Galaţi la Iaşi pleacă la orele 16:37. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 49,11 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Galaţi la Iaşi?
Există în medie 4 de la Galaţi pentru a merge la Iaşi.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Galaţi și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Galaţi și Iaşi este 3 ore 59 min..
Există un tren direct de la Galaţi la Iaşi?
Da, există un tren direct între Galaţi și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Galaţi la Iaşi?
Călătoria cu tren de la Galaţi la Iaşi creează 13.59kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare