Gasiți un tren de la Galaţi până la Iaşi

Începe de la
69,60 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

De la 69,60 RON

Mâine

De la 69,60 RON

2 Zile

De la 69,60 RON

Călătoria dvs. de la Galaţi la Iaşi cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Galaţi la Iaşi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Galaţi la Iaşi?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Galaţi la Iaşi. Însă în medie veți plăti în jur de 76,15 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 22,06 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Galaţi la Iaşi de la Train este de 194 km și durează 4 h 54 min. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:21 și ultima la 21:45. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Iaşi cu Train pentru doar 22,06 RON sau până la 116,53 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 14,24 RON.

Cel mai bun preț 66,20 RON
Durata călătoriei 4 h 54 min
Conexiune pe zi 4
Cel mai mic pret 66,20 RON
Cel mai mare preț 86,70 RON
Prima Plecare 08:14
Ultima Plecare 21:45
Distanţă 194 km
Plecare Galaţi
Sosire Iaşi
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Galaţi la Iaşi

  Feb 02
  14.244
  Feb 03
  14.244
  Feb 04
  14.244
  Feb 05
  14.244
  Feb 06
  Detalii
  -1°
  Feb 07
  Detalii
  -1°
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  14.244
  -1°
  Feb 10
  Detalii
  -1°
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
Departure date
Thursday,Feb 02 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 02
Thursday
69,60 RON
Feb 03
Friday
69,60 RON
Feb 04
Saturday
69,60 RON
Feb 05
Sunday
69,60 RON
Feb 06
Monday
-1°
Detalii
Feb 07
Tuesday
-1°
Detalii
Feb 08
Wednesday
-1°
Detalii

Cel mai bun moment pentru a rezerva Galaţi - Iaşi Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Galaţi la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
55.29kg
Tren
2.716kg
Autobuz
13.192kg
Mașină
9.506kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Iaşi

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Galaţi la Iaşi cu trenul?

Călătoria de la Galaţi la Iaşi acoperă o distanță de 194 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 h 54 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 h 7 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Galaţi la Iaşi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Galaţi la Iaşi?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Galaţi la Iaşi, care de obicei este la 07:21. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 21:45. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Galaţi la Iaşi cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Galaţi, stațiile de plecare includ Galați. Când veți sosi în Iaşi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Nicolina și Iași. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Galaţi la Iaşi?

Numărul exact al călătoriilor de la Galaţi la Iaşi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 5 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Infofer, Cfr Călători și . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 14 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Galaţi la Iaşi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Galaţi la Iaşi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 3 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback