Tren Galaţi - Piatra Neamţ prețuri de la 50,09 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Galaţi la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la Galaţi la Piatra Neamţ cu trenul este de 210,14 km și durează 7 ore 15 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:53 și ultima la 15:45. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 50,09 lei sau până la 154,36 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 50,09 lei.

Cel mai mic pret50,09 lei
Durata călătoriei7 ore 15 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret50,09 lei
Cel mai mare preț154,36 lei
Prima Plecare07:53
Ultima Plecare15:45
Distanţă210,14 km
PlecareGalaţi
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Galaţi la Piatra Neamţ

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Galaţi la Piatra Neamţ cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Galaţi la Piatra Neamţ? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Galaţi la Piatra Neamţ, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Galaţi la Piatra Neamţ cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Galaţi la Piatra Neamţ costă 50,09 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 129,00 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Galaţi la Piatra Neamţ.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Galaţi la Piatra Neamţ vă va costa 129,00 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Galaţi la Piatra Neamţ cu trenul?

Călătoria între Galaţi și Piatra Neamţ cu trenul este aproximativ 210,14 km. Vă va lua cam 7 ore 15 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Galaţi și Piatra Neamţ este lungă de vreo 210,14 km și de obicei durează aproximativ 7 ore 15 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 5 ore 13 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Galaţi la Piatra Neamţ cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Galaţi la Piatra Neamţ?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Galaţi la Piatra Neamţ la 07:53. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 15:45. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Galaţi la Piatra Neamţ la 07:53. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 15:45. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Galaţi la Piatra Neamţ cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Galaţi de la următoarele stații: Galati Strada Brailei,Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati (ro). Sosind la Piatra Neamţ, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Piatra Neamţ,Piatra Neamt (Romania). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Piatra Neamţ.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Galaţi spre Piatra Neamţ?

Veți putea să călătoriți de la Galaţi la Piatra Neamţ folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Galaţi la Piatra Neamţ folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Galaţi la Piatra Neamţ în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Galaţi la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 50,77 lei la 65,14 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 22% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Galaţi la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren Galaţi - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 57,71 lei dacă aveți noroc sau 77,39 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 131,69 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Galaţi la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
14.71kg
Autobuz
15.76kg
Zbor
42.03kg
Mașină
33.62kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Galaţi la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Galaţi și Piatra Neamţ sunt 14.71kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Galaţi și Piatra Neamţ? Luând trenul între Galaţi și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 27.32kg față de un zbor, 1.05kg față de autobuz și 18.91kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Galaţi la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Galaţi la Piatra Neamţ este de 129,00 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 50,09 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Galaţi la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Galaţi la Piatra Neamţ este de 50,09 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Galaţi și Piatra Neamţ este de 210,14 km.
Cât durează călătoria cu tren între Galaţi și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Galaţi la Piatra Neamţ durează în medie 7 ore 15 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 13 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Galaţi la Piatra Neamţ?
Ruta de la Galaţi la Piatra Neamţ are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Galaţi la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Galaţi la Piatra Neamţ pleacă la orele 07:53. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Galaţi la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Galaţi la Piatra Neamţ pleacă la orele 15:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 50,09 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Galaţi și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Galaţi și Piatra Neamţ este 5 ore 13 min..
Există un tren direct de la Galaţi la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Galaţi și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Galaţi la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Galaţi la Piatra Neamţ creează 14.71kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare