Tren Satu Mare - Piatra Neamţ prețuri de la 281,31 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Satu Mare la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la Satu Mare la Piatra Neamţ cu trenul este de 278,09 km și durează 28 ore 10 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 16:20 și ultima la 16:20. Este posibil să călătoriți de la Satu Mare la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 281,31 lei sau până la 281,85 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 281,31 lei.

Cel mai mic pret281,31 lei
Durata călătoriei28 ore 10 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret281,31 lei
Cel mai mare preț281,85 lei
Prima Plecare16:20
Ultima Plecare16:20
Distanţă278,09 km
PlecareSatu Mare
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Satu Mare la Piatra Neamţ

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Satu Mare la Piatra Neamţ cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Satu Mare la Piatra Neamţ. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Satu Mare la Piatra Neamţ?

Când călătoriți de la Satu Mare la Piatra Neamţ, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 281,65 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 281,31 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Satu Mare la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Satu Mare la Piatra Neamţ. Însă în medie veți plăti în jur de 281,65 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Satu Mare la Piatra Neamţ cu trenul?

Călătoria de la Satu Mare la Piatra Neamţ cu trenul va dura, de obicei, 28 ore 10 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 278,09 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 28 ore 10 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Satu Mare și Piatra Neamţ este în jur de 278,09 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 28 ore 10 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Satu Mare și Piatra Neamţ durează 28 ore 10 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Satu Mare la Piatra Neamţ?

Prima plecare zilnică de la Satu Mare la Piatra Neamţ este la 16:20, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 16:20. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Satu Mare și Piatra Neamţ. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Satu Mare va fi la 16:20, iar ultima plecare va fi la 16:20. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Satu Mare la Piatra Neamţ se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Satu Mare la Piatra Neamţ?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Satu Mare și Piatra Neamţ. Vă puteți începe călătoria în Satu Mare la stații precum Satu Mare Autogara,Strada Luceafărului,Strada Careiului. Acestea se leagă de stații care includ Piatra Neamt (Romania),Piatra Neamţ din Piatra Neamţ. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Satu Mare la Piatra Neamţ.

Câte călătorii zilnice există de la Satu Mare la Piatra Neamţ?

În medie, sunt 1 plecări zilnice de la Satu Mare la Piatra Neamţ. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Satu Mare care merg direct la Piatra Neamţ. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Satu Mare la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Satu Mare la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Satu Mare la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Satu Mare la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Satu Mare la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Satu Mare la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Satu Mare la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Satu Mare la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.47kg
Autobuz
20.86kg
Zbor
55.62kg
Mașină
44.49kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Satu Mare la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Satu Mare și Piatra Neamţ sunt 19.47kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Satu Mare și Piatra Neamţ? Luând trenul între Satu Mare și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 36.15kg față de un zbor, 1.39kg față de autobuz și 25.02kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Satu Mare la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Satu Mare la Piatra Neamţ este de 281,65 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 281,31 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Satu Mare la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Satu Mare la Piatra Neamţ este de 281,31 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Satu Mare și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Satu Mare și Piatra Neamţ este de 278,09 km.
Cât durează călătoria cu tren între Satu Mare și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Satu Mare la Piatra Neamţ durează în medie 28 ore 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 28 ore 10 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Satu Mare la Piatra Neamţ?
Ruta de la Satu Mare la Piatra Neamţ are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Satu Mare la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Satu Mare la Piatra Neamţ pleacă la orele 16:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Satu Mare la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Satu Mare la Piatra Neamţ pleacă la orele 16:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Satu Mare la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 281,31 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Satu Mare și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Satu Mare și Piatra Neamţ este 28 ore 10 min..
Există un tren direct de la Satu Mare la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Satu Mare și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Satu Mare la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Satu Mare la Piatra Neamţ creează 19.47kg emisii de CO2.

Treceți local de la Satu Mare

Rute populare

Escapade de weekend de la Satu Mare

Rute internaționale din Satu Mare și zonele din apropiere

Alte destinații de la Satu Mare

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare