Tren Tulcea - Piatra Neamţ prețuri de la 19,01 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Tulcea la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la Tulcea la Piatra Neamţ cu trenul este de 272,52 km și durează 14 ore 13 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:27 și ultima la 16:15. Este posibil să călătoriți de la Tulcea la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 19,01 lei sau până la 196,68 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 19,01 lei.

Cel mai mic pret19,01 lei
Durata călătoriei14 ore 13 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret19,01 lei
Cel mai mare preț196,68 lei
Prima Plecare05:27
Ultima Plecare16:15
Distanţă272,52 km
PlecareTulcea
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriRegio Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Tulcea la Piatra Neamţ

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Tulcea la Piatra Neamţ cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Tulcea la Piatra Neamţ? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Tulcea la Piatra Neamţ, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Tulcea la Piatra Neamţ?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Tulcea la Piatra Neamţ costă 19,01 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 142,83 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Tulcea la Piatra Neamţ.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Tulcea la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Tulcea la Piatra Neamţ, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 142,83 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Tulcea la Piatra Neamţ cu trenul?

Călătoria între Tulcea și Piatra Neamţ cu trenul este aproximativ 272,52 km. Vă va lua cam 14 ore 13 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Tulcea la Piatra Neamţ acoperă o distanță de 272,52 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 14 ore 13 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 12 ore 55 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Tulcea la Piatra Neamţ făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Tulcea la Piatra Neamţ?

Prima plecare zilnică de la Tulcea la Piatra Neamţ este la 05:27, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 16:15. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Tulcea și Piatra Neamţ. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Tulcea va fi la 05:27, iar ultima plecare va fi la 16:15. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Tulcea la Piatra Neamţ se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Tulcea la Piatra Neamţ?

Veți putea pleca din Tulcea folosind stații precum Tulcea Autogara. Acestea vă conectează cu stații care includ Piatra Neamţ,Piatra Neamt (Romania) din Piatra Neamţ. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Tulcea, fie în Piatra Neamţ, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Tulcea spre Piatra Neamţ?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la Tulcea la Piatra Neamţ. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Tulcea care merg direct la Piatra Neamţ. Există 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Tulcea la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Tulcea la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Tulcea la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Tulcea la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Tulcea la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Tulcea la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Tulcea la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Tulcea la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren Tulcea - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 38,02 lei dacă aveți noroc sau 114,66 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 157,10 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Regio Calatori și CFR Calatori de la Tulcea la Piatra Neamţ
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Tulcea la Piatra Neamţ cu train.
Facilităţi Regio Calatori CFR Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check
quiet_zone Zona de liniste cross check
wifi Wifi cross check
power_sockets Prize cross check
luggage Bagaje cross check
accessibility Accesibilitate cross check
air_con Aer condiționat cross check

Tulcea la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.08kg
Autobuz
20.44kg
Zbor
54.5kg
Mașină
43.6kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Tulcea la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Tulcea și Piatra Neamţ sunt 19.08kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Tulcea și Piatra Neamţ? Luând trenul între Tulcea și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 35.42kg față de un zbor, 1.36kg față de autobuz și 24.52kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Tulcea la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Tulcea la Piatra Neamţ este de 142,83 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 19,01 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Tulcea la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Tulcea la Piatra Neamţ este de 19,01 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Tulcea și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Tulcea și Piatra Neamţ este de 272,52 km.
Cât durează călătoria cu tren între Tulcea și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Tulcea la Piatra Neamţ durează în medie 14 ore 13 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 ore 55 min..
Ce companii operează de la Tulcea la Piatra Neamţ?
Ruta Tulcea - Piatra Neamţ este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Tulcea la Piatra Neamţ?
Ruta de la Tulcea la Piatra Neamţ are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Tulcea la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Tulcea la Piatra Neamţ pleacă la orele 05:27. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Tulcea la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Tulcea la Piatra Neamţ pleacă la orele 16:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Tulcea la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 19,01 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Tulcea și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Tulcea și Piatra Neamţ este 12 ore 55 min..
Există un tren direct de la Tulcea la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Tulcea și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Tulcea la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Tulcea la Piatra Neamţ creează 19.08kg emisii de CO2.

Treceți local de la Tulcea

Rute populare

Escapade de weekend de la Tulcea

Rute internaționale din Tulcea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Tulcea

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare