Tren Timişoara - Piatra Neamţ prețuri de la 266,50 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Timişoara la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la Timişoara la Piatra Neamţ cu trenul este de 413,27 km și durează 20 ore 28 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:16 și ultima la 22:31. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 266,50 lei sau până la 453,94 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 266,50 lei.

Cel mai mic pret266,50 lei
Durata călătoriei20 ore 28 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret266,50 lei
Cel mai mare preț453,94 lei
Prima Plecare06:16
Ultima Plecare22:31
Distanţă413,27 km
PlecareTimişoara
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Timişoara la Piatra Neamţ

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la Timişoara la Piatra Neamţ cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Piatra Neamţ? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Timişoara la Piatra Neamţ, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Timişoara la Piatra Neamţ?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Piatra Neamţ. Însă în medie veți plăti în jur de 314,97 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 266,50 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Piatra Neamţ. Însă în medie veți plăti în jur de 314,97 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Timişoara la Piatra Neamţ cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 20 ore 28 min.. Atât durează să traversați 413,27 km de la Timişoara la Piatra Neamţ. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Timişoara la Piatra Neamţ ar putea să dureze mai mult de 20 ore 28 min.. Călătoria între Timişoara și Piatra Neamţ este lungă de vreo 413,27 km și de obicei durează aproximativ 20 ore 28 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 16 ore 41 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Timişoara la Piatra Neamţ cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Timişoara la Piatra Neamţ?

În general, prima plecare a zilei din Timişoara va fi la 06:16, iar ultima plecare va fi la 22:31. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Timişoara la Piatra Neamţ se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima plecare a serii de la Timişoara la Piatra Neamţ este la 06:16, în timp ce ultima călătorie pornește la 22:31. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Timişoara și Piatra Neamţ. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Timişoara la Piatra Neamţ cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Timişoara de la următoarele stații: TIMISOARA,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara, Gara Timisoara Nord,Timișoara Gazprom,Metro. Sosind la Piatra Neamţ, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Piatra Neamţ,Piatra Neamt (Romania). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Piatra Neamţ.

Câte călătorii zilnice există de la Timişoara la Piatra Neamţ?

Dacă vreți să ajungeți de la Timişoara la Piatra Neamţ, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 3 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Timişoara și Piatra Neamţ. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 103,84 lei dacă aveți noroc sau 135,25 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 278,13 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Timişoara la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
28.93kg
Autobuz
31kg
Zbor
82.65kg
Mașină
66.12kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Piatra Neamţ sunt 28.93kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Piatra Neamţ? Luând trenul între Timişoara și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 53.72kg față de un zbor, 2.07kg față de autobuz și 37.19kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Timişoara la Piatra Neamţ este de 314,97 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 266,50 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Piatra Neamţ este de 266,50 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Timişoara și Piatra Neamţ este de 413,27 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Timişoara la Piatra Neamţ durează în medie 20 ore 28 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 16 ore 41 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Piatra Neamţ?
Ruta de la Timişoara la Piatra Neamţ are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Timişoara la Piatra Neamţ pleacă la orele 06:16. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Timişoara la Piatra Neamţ pleacă la orele 22:31. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 266,50 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Piatra Neamţ este 16 ore 41 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Timişoara și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Piatra Neamţ creează 28.93kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare