• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Iaşi până la Piatra Neamţ Starting from 20,95 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Piatra Neamţ

Călătoria dvs. de la Iaşi la Piatra Neamţ cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Piatra Neamţ. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Piatra Neamţ?

Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Piatra Neamţ variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Piatra Neamţ vor costa 20,95 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 43,70 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Iaşi la Piatra Neamţ transport tren

Cel mai bun preț 22,40 RON
Durata călătoriei 6 h 15 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 08:07
Ultima plecare 01:36
Distanța 100 km

Prețul biletului Iaşi - Piatra Neamţ în fiecare zi

 
Azi
Detalii
19,49 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
22,40 RON
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
15
Transportatori
1
Prețul minim
20,95 RON
Prețul maxim
87,75 RON

Iaşi - Piatra Neamţ

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

22,40 RON

Data
Joi 21 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Iași - Piatra Neamț
11:10 - 16:14
CFR Călători
5h 4min
1 schimbări
CO2: 3.6kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 21 min
Iași - Piatra Neamț
17:45 - 23:06
25,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 42 min
Iași - Piatra Neamț
15:42 - 21:24
26,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 6 h 10 min
Nicolina - Piatra Neamț
16:56 - 23:06
26,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 32 min
Remiza T. Socola H - Piatra Neamț
22:06 - 08:34
26,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 8 h 55 min
Remiza T. Socola H - Piatra Neamț
10:19 - 19:14
27,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 6 h 14 min
Iași - Piatra Neamț
17:45 - 23:59
35,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 55 min
Nicolina - Piatra Neamț
15:29 - 21:24
35,20 RON

Cât timp va dura să merg de la Iaşi la Piatra Neamţ cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Piatra Neamţ este lungă de vreo 100 km și de obicei durează aproximativ 6 h 21 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 h 54 min. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Piatra Neamţ cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Piatra Neamţ?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 12:11, iar ultima plecare va fi la 01:36. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Piatra Neamţ se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Piatra Neamţ?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Piatra Neamţ la următoarele stații: Piatra Neamț. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Piatra Neamţ. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Piatra Neamţ?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Piatra Neamţ poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 15 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 19 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Piatra Neamţ. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Piatra Neamţ variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 15 călătorii cu una sau mai multe schimbări.