Tren Iaşi - Piatra Neamţ prețuri de la 20,91 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Piatra Neamţ cu trenul este de 100,04 km și durează 5 ore 58 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 11:00 și ultima la 18:41. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 20,91 lei sau până la 260,39 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 20,91 lei.

Cel mai mic pret20,91 lei
Durata călătoriei5 ore 58 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret20,91 lei
Cel mai mare preț260,39 lei
Prima Plecare11:00
Ultima Plecare18:41
Distanţă100,04 km
PlecareIaşi
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iași la Piatra Neamţ

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria dvs. de la Iaşi la Piatra Neamţ cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Piatra Neamţ. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Piatra Neamţ?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Piatra Neamţ vă va costa 74,08 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 20,91 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Piatra Neamţ, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 74,08 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Piatra Neamţ cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Piatra Neamţ cu trenul va dura, de obicei, 5 ore 58 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 100,04 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 5 ore 58 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Piatra Neamţ, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Piatra Neamţ vor termina călătoria în 4 ore 16 min.. În medie, vă va lua cam 5 ore 58 min. pentru a parcurge 100,04 km între Iaşi și Piatra Neamţ.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Piatra Neamţ?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 11:00, iar ultima plecare va fi la 18:41. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Piatra Neamţ se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Piatra Neamţ, care de obicei este la 11:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 18:41. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Piatra Neamţ?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Piatra Neamţ. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iași, Billa. Acestea se leagă de stații care includ Piatra Neamţ,Piatra Neamt (Romania) din Piatra Neamţ. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Piatra Neamţ.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Piatra Neamţ?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Piatra Neamţ folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Piatra Neamţ folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Iaşi la Piatra Neamţ în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 27,75 lei la 35,33 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 21% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 31,52 lei dacă aveți noroc sau 33,83 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 41,00 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
7kg
Autobuz
7.5kg
Zbor
20.01kg
Mașină
16.01kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Piatra Neamţ sunt 7kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Piatra Neamţ? Luând trenul între Iaşi și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 13.01kg față de un zbor, 0.5kg față de autobuz și 9.01kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Iaşi la Piatra Neamţ este de 74,08 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 20,91 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Piatra Neamţ este de 20,91 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Iaşi și Piatra Neamţ este de 100,04 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Iaşi la Piatra Neamţ durează în medie 5 ore 58 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 16 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Ruta de la Iaşi la Piatra Neamţ are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Iaşi la Piatra Neamţ pleacă la orele 11:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Iaşi la Piatra Neamţ pleacă la orele 18:41. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 20,91 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Piatra Neamţ este 4 ore 16 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Iaşi și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Piatra Neamţ creează 7kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare