Gasiți un tren de la Iaşi până la Piatra Neamţ

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 21 RON
Durata călătoriei 7 h 31 min
Călătorii pe zi 69
Prima plecare: 05:07
Ultima plecare: 22:36
Distanța 100km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Iaşi la Piatra Neamţ.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Iaşi la Piatra Neamţ. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii pe care le ia de la Iaşi cu trenul până la Piatra Neamţ?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Iaşi și Piatra Neamţ.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Piatra Neamţ?

În medie, bilete de tren de la Iaşi la 196,60 RON de cost Piatra Neamţ, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 20,95 RON.

Prețul biletului Iaşi - Piatra Neamţ în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
25 RON25 RON24 RON Detalii Detalii Detalii 21 RON

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Iaşi la Piatra Neamţ?

Trenurile spre va pleca de la Piatra Neamţ ultimul Iasi, Remiza T. Socola H, Nicolina și Iași și va ajunge la Piatra Neamt și Piatra Neamț.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Iaşi la Piatra Neamţ programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 5 ore și 13 minute Piatra Neamţ ultimul, dar, în medie, este nevoie de 6 ore și 37 minute. Primul tren indreptat spre Piatra Neamţ ultimul la 09:03, în timp ce ultima părăsește Iaşi la 22:10.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another