Tren Sibiu - Piatra Neamţ prețuri de la 119,81 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Sibiu la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la Sibiu la Piatra Neamţ cu trenul este de 208,77 km și durează 8 ore 40 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:25 și ultima la 15:25. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 119,81 lei sau până la 172,78 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 119,81 lei.

Cel mai mic pret119,81 lei
Durata călătoriei8 ore 40 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret119,81 lei
Cel mai mare preț172,78 lei
Prima Plecare05:25
Ultima Plecare15:25
Distanţă208,77 km
PlecareSibiu
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Sibiu la Piatra Neamţ

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Sibiu la Piatra Neamţ

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Sibiu la Piatra Neamţ. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Sibiu la Piatra Neamţ?

În medie, un bilet de tren de la Sibiu la Piatra Neamţ vă va costa 146,98 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 119,81 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 146,98 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Sibiu la Piatra Neamţ.

Cât durează călătoria de la Sibiu la Piatra Neamţ cu trenul?

Distanța dintre Sibiu și Piatra Neamţ este aproximativ 208,77 km. În general, va dura în jur de 8 ore 40 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Sibiu la Piatra Neamţ acoperă o distanță de 208,77 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 8 ore 40 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 8 ore 27 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Sibiu la Piatra Neamţ făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Sibiu la Piatra Neamţ?

Prima plecare zilnică de la Sibiu la Piatra Neamţ este la 05:25, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 15:25. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Sibiu și Piatra Neamţ. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la Sibiu la 05:25. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 15:25. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sibiu și Piatra Neamţ. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Sibiu la Piatra Neamţ?

Puteți pleca din Sibiu la stații precum SIBIU,Sibiu International Airport, SBZ. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Piatra Neamţ la următoarele stații: Piatra Neamt (Romania),Piatra Neamţ. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Sibiu și Piatra Neamţ. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Sibiu la Piatra Neamţ au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Sibiu la Piatra Neamţ folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sibiu la Piatra Neamţ folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Sibiu la Piatra Neamţ în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sibiu la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Sibiu la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sibiu la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sibiu la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sibiu la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 109,50 lei la 155,68 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 30% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Sibiu la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren Sibiu - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 120,11 lei dacă aveți noroc sau 141,25 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 153,24 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Sibiu la Piatra Neamţ
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sibiu la Piatra Neamţ cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Sibiu la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
14.61kg
Autobuz
15.66kg
Zbor
41.75kg
Mașină
33.4kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Sibiu la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Sibiu și Piatra Neamţ sunt 14.61kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Sibiu și Piatra Neamţ? Luând trenul între Sibiu și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 27.14kg față de un zbor, 1.05kg față de autobuz și 18.79kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Sibiu la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Sibiu la Piatra Neamţ este de 146,98 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 119,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Sibiu la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Sibiu la Piatra Neamţ este de 119,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sibiu și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Sibiu și Piatra Neamţ este de 208,77 km.
Cât durează călătoria cu tren între Sibiu și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Sibiu la Piatra Neamţ durează în medie 8 ore 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 27 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Sibiu la Piatra Neamţ?
Ruta de la Sibiu la Piatra Neamţ are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Sibiu la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Sibiu la Piatra Neamţ pleacă la orele 05:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Sibiu la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Sibiu la Piatra Neamţ pleacă la orele 15:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sibiu la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 119,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Sibiu și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Sibiu și Piatra Neamţ este 8 ore 27 min..
Există un tren direct de la Sibiu la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Sibiu și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Sibiu la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Sibiu la Piatra Neamţ creează 14.61kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sibiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Sibiu

Rute internaționale din Sibiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sibiu

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare