Tren Bacău - Piatra Neamţ prețuri de la 2,54 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 6,74 lei
Mâine 10,75 lei
2 zile 10,75 lei
3 zile 10,75 lei

Bacău la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la Bacău la Piatra Neamţ cu trenul este de 58,2 km și durează 1 oră 23 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:49 și ultima la 21:55. Este posibil să călătoriți de la Bacău la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 2,54 lei sau până la 31,13 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 2,54 lei.

Cel mai mic pret2,54 lei
Durata călătoriei1 oră 23 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret2,54 lei
Cel mai mare preț31,13 lei
Prima Plecare03:49
Ultima Plecare21:55
Distanţă58,2 km
PlecareBacău
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bacău la Piatra Neamţ

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Bacău la Piatra Neamţ cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Bacău la Piatra Neamţ? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Bacău la Piatra Neamţ?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bacău la Piatra Neamţ. Însă în medie veți plăti în jur de 12,02 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 2,54 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bacău la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Bacău la Piatra Neamţ, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 12,02 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la Bacău la Piatra Neamţ cu trenul?

Călătoria de la Bacău la Piatra Neamţ cu trenul va dura, de obicei, 1 oră 23 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 58,2 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 23 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Bacău și Piatra Neamţ este în jur de 58,2 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 23 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Bacău și Piatra Neamţ durează 1 oră 2 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Bacău la Piatra Neamţ?

În Bacău, stațiile de plecare includ Bacâu Parcare Stadion (Bacau, Romania),Bacau gară. Când veți sosi în Piatra Neamţ, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Piatra Neamt (Romania),Piatra Neamţ. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Bacău la Piatra Neamţ sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Bacău la Piatra Neamţ, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 5 călătorii directe între Bacău și Piatra Neamţ. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bacău la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bacău la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Bacău la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bacău la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bacău la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bacău la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bacău la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 5,08 lei la 16,08 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 68% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bacău la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren Bacău - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 8,60 lei dacă aveți noroc sau 10,60 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 14,71 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Bacău la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.07kg
Autobuz
4.36kg
Zbor
11.64kg
Mașină
9.31kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bacău la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bacău și Piatra Neamţ sunt 4.07kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bacău și Piatra Neamţ? Luând trenul între Bacău și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 7.57kg față de un zbor, 0.29kg față de autobuz și 5.24kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bacău la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Bacău la Piatra Neamţ este de 12,02 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 2,54 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bacău la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bacău la Piatra Neamţ este de 2,54 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bacău și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Bacău și Piatra Neamţ este de 58,2 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bacău și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Bacău la Piatra Neamţ durează în medie 1 oră 23 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 2 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bacău la Piatra Neamţ?
Ruta de la Bacău la Piatra Neamţ are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bacău la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Bacău la Piatra Neamţ pleacă la orele 03:49. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bacău la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Bacău la Piatra Neamţ pleacă la orele 21:55. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bacău la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 2,54 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Bacău la Piatra Neamţ?
Există în medie 5 de la Bacău pentru a merge la Piatra Neamţ.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bacău și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bacău și Piatra Neamţ este 1 oră 2 min..
Există un tren direct de la Bacău la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Bacău și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bacău la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Bacău la Piatra Neamţ creează 4.07kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bacău

Rute populare

Escapade de weekend de la Bacău

Rute internaționale din Bacău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bacău

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare