Tren Târgu Jiu - Suceava prețuri de la 135,79 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Târgu Jiu la Suceava cu trenul

Călătoria de la Târgu Jiu la Suceava cu trenul este de 366,93 km și durează 13 ore 28 min.. Există 36 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:35 și ultima la 21:55. Este posibil să călătoriți de la Târgu Jiu la Suceava cu tren pentru doar 135,79 lei sau până la 175,91 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 135,79 lei.

Cel mai mic pret135,79 lei
Durata călătoriei13 ore 28 min.
Conexiune pe zi36
Cel mai mic pret135,79 lei
Cel mai mare preț175,91 lei
Prima Plecare00:35
Ultima Plecare21:55
Distanţă366,93 km
PlecareTârgu Jiu
SosireSuceava
TransportatoriCFR Calatori

Călătorie rapidă și ușoară de la Târgu Jiu la Suceava cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Târgu Jiu la Suceava? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Târgu Jiu la Suceava cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Târgu Jiu la Suceava costă 135,79 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 155,68 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Târgu Jiu la Suceava.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 155,68 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Târgu Jiu la Suceava.

Cât durează călătoria de la Târgu Jiu la Suceava cu trenul?

Călătoria între Târgu Jiu și Suceava cu trenul este aproximativ 366,93 km. Vă va lua cam 13 ore 28 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Târgu Jiu la Suceava, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Târgu Jiu și Suceava vor termina călătoria în 0 ore 33 min.. În medie, vă va lua cam 13 ore 28 min. pentru a parcurge 366,93 km între Târgu Jiu și Suceava.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Târgu Jiu la Suceava?

Veți putea pleca din Târgu Jiu folosind stații precum Târgu Jiu, Autogara est viitorul,Târgu Jiu,Sports Club Pandurii Targu Jiu (Targu Jiu, Romania),Autogara Târgu Jiu. Acestea vă conectează cu stații care includ Suceava (Sales Point),Suceava Strada Mitropoliei din Suceava. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Târgu Jiu, fie în Suceava, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Târgu Jiu la Suceava sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Târgu Jiu la Suceava poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 36 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Târgu Jiu la Suceava. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Târgu Jiu la Suceava variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 36 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Târgu Jiu la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Târgu Jiu la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Târgu Jiu la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Târgu Jiu la Suceava

Cele mai ieftine bilete de tren Târgu Jiu - Suceava pot fi găsite până la 95,28 lei dacă aveți noroc sau 112,65 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 136,33 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Suceava, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Târgu Jiu la Suceava
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Târgu Jiu la Suceava cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Târgu Jiu la Suceava Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
25.68kg
Autobuz
27.52kg
Zbor
73.39kg
Mașină
58.71kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Târgu Jiu la Suceava cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Târgu Jiu și Suceava sunt 25.68kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Târgu Jiu și Suceava? Luând trenul între Târgu Jiu și Suceava veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 47.71kg față de un zbor, 1.84kg față de autobuz și 33.03kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Târgu Jiu la Suceava?
Un bilet de tren de la Târgu Jiu la Suceava este de 155,68 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 135,79 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Târgu Jiu la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Târgu Jiu la Suceava este de 135,79 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Târgu Jiu și Suceava cu tren?
Distanța între Târgu Jiu și Suceava este de 366,93 km.
Cât durează călătoria cu tren între Târgu Jiu și Suceava?
Călătoria de la Târgu Jiu la Suceava durează în medie 13 ore 28 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 33 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Târgu Jiu la Suceava?
Ruta de la Târgu Jiu la Suceava are în medie 36 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Târgu Jiu la Suceava?
Primul tren de la Târgu Jiu la Suceava pleacă la orele 00:35. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Târgu Jiu la Suceava?
Ultimul tren de la Târgu Jiu la Suceava pleacă la orele 21:55. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Târgu Jiu la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 135,79 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Târgu Jiu și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Târgu Jiu și Suceava este 0 ore 33 min..
Există un tren direct de la Târgu Jiu la Suceava?
Da, există un tren direct între Târgu Jiu și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Târgu Jiu la Suceava?
Călătoria cu tren de la Târgu Jiu la Suceava creează 25.68kg emisii de CO2.

Treceți local de la Târgu Jiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Târgu Jiu

Rute internaționale din Târgu Jiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Târgu Jiu

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare