Tren Terme Vigliatore - Palermo prețuri de la 65,48 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
65,48 lei

Terme Vigliatore la Palermo cu trenul

Călătoria de la Terme Vigliatore la Palermo cu trenul este de 157,36 km și durează 3 ore 32 min.. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:42 și ultima la 19:47. Este posibil să călătoriți de la Terme Vigliatore la Palermo cu tren pentru doar 65,48 lei sau până la 116,30 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 65,48 lei.

Cel mai mic pret65,48 lei
Durata călătoriei3 ore 32 min.
Conexiune pe zi18
Cel mai mic pret65,48 lei
Cel mai mare preț116,30 lei
Prima Plecare06:42
Ultima Plecare19:47
Distanţă157,36 km
PlecareTerme Vigliatore
SosirePalermo
TransportatoriRegionale Veloce, DB - Intercity

Tren Bilete de la Terme Vigliatore la Palermo

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Terme Vigliatore la Palermo cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Terme Vigliatore la Palermo? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Terme Vigliatore la Palermo?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Terme Vigliatore la Palermo costă 65,48 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 73,78 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Terme Vigliatore la Palermo.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Terme Vigliatore la Palermo. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Terme Vigliatore la Palermo vă va costa 73,78 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Terme Vigliatore la Palermo cu trenul?

Distanța dintre Terme Vigliatore și Palermo este aproximativ 157,36 km. În general, va dura în jur de 3 ore 32 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Terme Vigliatore la Palermo, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Terme Vigliatore și Palermo vor termina călătoria în 2 ore 44 min.. În medie, vă va lua cam 3 ore 32 min. pentru a parcurge 157,36 km între Terme Vigliatore și Palermo.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Terme Vigliatore la Palermo?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Terme Vigliatore la Palermo, care de obicei este la 06:42. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 19:47. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Terme Vigliatore la Palermo la 06:42. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 19:47. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Terme Vigliatore la Palermo?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Terme Vigliatore de la următoarele stații: Bivio Terme Vigliatore. Sosind la Palermo, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Palermo La Malfa,Palermo - Oreto Orsi,Palermo Port,Palermo Via Belgio,Palermo, Centrale,Palermo Via della Libertà,Palermo, Piazza Cairoli. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Palermo.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Terme Vigliatore la Palermo?

În medie, sunt 18 plecări zilnice de la Terme Vigliatore la Palermo. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Terme Vigliatore care merg direct la Palermo. Există 18 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Terme Vigliatore la Palermo. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Terme Vigliatore la Palermo

Bilete ieftine de tren de la Terme Vigliatore la Palermo
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Terme Vigliatore la Palermo.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Terme Vigliatore la Palermo, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Terme Vigliatore la Palermo.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Terme Vigliatore la Palermo

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Terme Vigliatore la Palermo

Cele mai ieftine bilete de tren Terme Vigliatore - Palermo pot fi găsite până la 58,00 lei dacă aveți noroc sau 62,90 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 65,48 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Palermo cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Palermo, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord DB - Intercity de la Terme Vigliatore la Palermo
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Terme Vigliatore la Palermo cu train.
Facilităţi DB - Intercity
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check

Terme Vigliatore la Palermo Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.02kg
Autobuz
11.8kg
Zbor
31.47kg
Mașină
25.18kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Terme Vigliatore la Palermo cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Terme Vigliatore și Palermo sunt 11.02kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Terme Vigliatore și Palermo? Luând trenul între Terme Vigliatore și Palermo veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 20.45kg față de un zbor, 0.78kg față de autobuz și 14.16kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Terme Vigliatore la Palermo?
Un bilet de tren de la Terme Vigliatore la Palermo este de 73,78 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 65,48 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Terme Vigliatore la Palermo?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Terme Vigliatore la Palermo este de 65,48 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Terme Vigliatore și Palermo cu tren?
Distanța între Terme Vigliatore și Palermo este de 157,36 km.
Cât durează călătoria cu tren între Terme Vigliatore și Palermo?
Călătoria de la Terme Vigliatore la Palermo durează în medie 3 ore 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 44 min..
Ce companii operează de la Terme Vigliatore la Palermo?
Ruta Terme Vigliatore - Palermo este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regionale Veloce și DB - Intercity ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Terme Vigliatore la Palermo?
Ruta de la Terme Vigliatore la Palermo are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Terme Vigliatore la Palermo?
Primul tren de la Terme Vigliatore la Palermo pleacă la orele 06:42. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Terme Vigliatore la Palermo?
Ultimul tren de la Terme Vigliatore la Palermo pleacă la orele 19:47. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Terme Vigliatore la Palermo?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 65,48 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Terme Vigliatore și Palermo?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Terme Vigliatore și Palermo este 2 ore 44 min..
Există un tren direct de la Terme Vigliatore la Palermo?
Da, există un tren direct între Terme Vigliatore și Palermo.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Terme Vigliatore la Palermo?
Călătoria cu tren de la Terme Vigliatore la Palermo creează 11.02kg emisii de CO2.