Train Illustration

Gasiți un tren de la Ploieşti până la Iaşi

Starting from
22,41 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Ploieşti la Iaşi

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Iaşi? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ploieşti la Iaşi, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Ploieşti la Iaşi?

În medie, un bilet de tren de la Ploieşti la Iaşi vă va costa 95,92 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 22,41 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Ploieşti la Iaşi transport tren

Durata călătoriei 7 h 26 min
Călătorii pe zi 48
Prima plecare 08:49
Ultima plecare 02:28
Distanța 275 km
Plecare Ploieşti
Sosire Iaşi
Transportatori Infofer, Autogari, RegioTrans, CFR Călători, , Regio Călători

Prețul biletului Ploieşti - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
Detalii
68,41 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
51
Transportatori
5
Prețul minim
22,41 RON
Prețul maxim
136,59 RON

Ploieşti - Iaşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

77 RON

Data
Luni 10 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
Ploiești Est - Remiza T. Socola h
06:02 - 16:09
CFR Călători
10h 7min
3 schimbări
CO2: 0.79kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Ploieşti la Iaşi cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Ploieşti la Iaşi, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Ploieşti și Iaşi vor termina călătoria în 3 h 25 min. În medie, vă va lua cam 7 h 28 min pentru a parcurge 276 km între Ploieşti și Iaşi.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Ploieşti la Iaşi?

Prima plecare a serii de la Ploieşti la Iaşi este la 03:07, în timp ce ultima călătorie pornește la 02:28. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Ploieşti și Iaşi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Ploieşti laIaşi?

În Ploieşti, stațiile de plecare includ Ploiești Vest, Ploiești Sud și Ploiești Est. Când veți sosi în Iaşi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Nicolina, Iași și Remiza T. Socola H. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Ploieşti la Iaşi?

Dacă vreți să ajungeți de la Ploieşti la Iaşi, puteți călători cu furnizori precum Infofer, RegioTrans, CFR Călători, și Regio Călători. Veți găsi un număr maxim de 71 plecări pe zi. În medie, sunt 50 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 10 călătorii directe între Ploieşti și Iaşi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 40 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
199 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback