Gasiți un tren de la Ploieşti până la Iaşi

Începe de la
81,40 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Ploieşti la Iaşi

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Iaşi? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ploieşti la Iaşi, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Ploieşti la Iaşi?

În medie, un bilet de tren de la Ploieşti la Iaşi vă va costa 95,92 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 42,47 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Ploieşti la Iaşi de la Train este de 275 km și durează 7 h 18 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:49 și ultima la 02:28. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Iaşi cu Train pentru doar 42,47 RON sau până la 136,59 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 42,47 RON
Durata călătoriei 7 h 18 min
Conexiune pe zi 43
Cel mai mic pret 42,47 RON
Cel mai mare preț 136,59 RON
Prima Plecare 07:49
Ultima Plecare 02:28
Distanţă 275 km
Plecare Ploieşti
Sosire Iaşi
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Ploieşti la Iaşi

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  -1°
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -1°
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  10°
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Ploieşti - Iaşi Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Ploieşti la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
78.66kg
Tren
3.864kg
Autobuz
18.768kg
Mașină
13.524kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Iaşi

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează să ajung de la Ploieşti la Iaşi cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Ploieşti la Iaşi, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Ploieşti și Iaşi vor termina călătoria în 5 h 8 min. În medie, vă va lua cam 7 h 18 min pentru a parcurge 276 km între Ploieşti și Iaşi.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Ploieşti la Iaşi?

Prima călătorie a zilei pornește de la Ploieşti la 07:49. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 02:28. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Ploieşti și Iaşi. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Ploieşti laIaşi?

În Ploieşti, stațiile de plecare includ Ploiești Vest. Când veți sosi în Iaşi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Nicolina, Iași și Remiza T. Socola H. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Ploieşti la Iaşi?

Dacă vreți să ajungeți de la Ploieşti la Iaşi, puteți călători cu furnizori precum Infofer, Cfr Călători și . Veți găsi un număr maxim de 56 plecări pe zi. În medie, sunt 43 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 10 călătorii directe între Ploieşti și Iaşi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 33 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback