Tren Ploieşti - Iaşi prețuri de la 4,40RON

Începe de la
4,40RON
Descoperă

Ploieşti la Iaşi de la tren

Călătoria de la Ploieşti la Iaşi de la tren este de 275 km și durează 3 h 58 min. Există 20 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:11 și ultima la 23:11. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Iaşi cu tren pentru doar 4,40RON sau până la 145,37RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,40RON.

Cel mai bun preț 4,40RON
Durata călătoriei 3 h 58 min
Conexiune pe zi 20
Cel mai mic pret 4,40RON
Cel mai mare preț 145,37RON
Prima Plecare 03:11
Ultima Plecare 23:11
Distanţă 275 km
Plecare Ploieşti
Sosire Iaşi
Transportatori Transferoviar Calatori, Regio Calatori,

Tren Bilete de la Ploieşti la Iaşi

  Sep 29
  4,40RON
  27°
  Sep 30
  4,40RON
  28°
  Oct 01
  Detalii
  26°
  Oct 02
  Detalii
  26°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  27°
  Oct 06
  4,45RON
  26°
  Oct 07
  Detalii
  27°
  Oct 08
  Detalii
  25°
  Oct 09
  Detalii
  26°
  Oct 10
  0,88RON
  27°
  Oct 11
  4,45RON
  26°
  Oct 12
  4,45RON
  23°
  Oct 13
  Detalii
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
27°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Ploieşti la Iaşi

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Iaşi? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ploieşti la Iaşi, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Ploieşti la Iaşi?

În medie, un bilet de tren de la Ploieşti la Iaşi vă va costa 65,43RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 4,50RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Ploieşti la Iaşi

 
Sep 29
Vineri
27°
4,40RON
Sep 30
Sâmbătă
28°
4,40RON
Oct 01
Duminică
26°
Detalii
Oct 02
Luni
26°
Detalii
Oct 03
Marți
24°
Detalii
Oct 04
Miercuri
25°
Detalii
Oct 05
Joi
27°
Detalii
Bilete ieftine de de la Ploieşti la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ploieşti la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Ploieşti la Iaşi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 2RON la 78RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 97% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de tren Ploieşti - Iaşi pot fi găsite până la 5RON dacă aveți noroc sau 64RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 83RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Iaşi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, Regio Calatori și CFR Calatori de la Ploieşti la Iaşi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ploieşti la Iaşi cu tren.
Facilităţi Transferoviar Calatori Regio Calatori CFR Calatori Softrans
Bagaje
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

Ploieşti la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.5kg
Autobuz
22.9kg
Zbor
914.1kg
Mașină
88.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ploieşti la Iaşi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ploieşti și Iaşi sunt 3.5kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ploieşti și Iaşi? Luând trenul între Ploieşti și Iaşi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 910.6kg față de un zbor, 19.4kg față de autobuz și 84.7kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ploieşti la Iaşi?
Un bilet de tren de la Ploieşti la Iaşi este de 61,47RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,40RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ploieşti la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ploieşti la Iaşi este de 4,40RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ploieşti și Iaşi cu tren?
Distanța între Ploieşti și Iaşi este de 275 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ploieşti și Iaşi?
Călătoria de la Ploieşti la Iaşi durează în medie 10 h 9 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 h 58 min.
Ce companii operează de la Ploieşti la Iaşi?
Ruta Ploieşti - Iaşi este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, Regio Calatori, CFR Calatori, Softrans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ploieşti la Iaşi?
Ruta de la Ploieşti la Iaşi are în medie 20 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ploieşti la Iaşi?
Primul tren de la Ploieşti la Iaşi pleacă la orele 03:11. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ploieşti la Iaşi?
Ultimul tren de la Ploieşti la Iaşi pleacă la orele 23:11. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ploieşti la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,40RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Ploieşti la Iaşi?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Ploieşti pentru a merge la Iaşi. Puteți merge de la Ploiești Vest și puteți ajunge la Nicolina și Iași.
Câte conexiuni directe merg de la Ploieşti la Iaşi?
Există în medie 10 de la Ploieşti pentru a merge la Iaşi.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ploieşti și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ploieşti și Iaşi este 3 h 58 min.
Există un tren direct de la Ploieşti la Iaşi?
Da, există un tren direct între Ploieşti și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ploieşti la Iaşi?
Călătoria cu tren de la Ploieşti la Iaşi creează 3.5kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Ploieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Ploieşti

Rute internaționale din Ploieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ploieşti

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare