Gasiți un tren de la București până la Şintereag

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

București la Şintereag cu trenul

Călătoria de la București la Şintereag cu trenul este de 336,77 km și durează 16 ore 10 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:00 și ultima la 22:00. Este posibil să călătoriți de la București la Şintereag cu tren pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei16 ore 10 min.
Conexiune pe zi9
Prima Plecare07:00
Ultima Plecare22:00
Distanţă336,77 km
PlecareBucurești
SosireŞintereag
Transportatoriinfofer
Bilete ieftine de tren de la București la Şintereag
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Şintereag.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Şintereag, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Şintereag.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Şintereag cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Şintereag, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Şintereag Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
23.57kg
Autobuz
25.26kg
Zbor
67.35kg
Mașină
53.88kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Şintereag cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Şintereag sunt 23.57kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Şintereag? Luând trenul între București și Şintereag veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 43.78kg față de un zbor, 1.69kg față de autobuz și 30.31kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre București și Şintereag cu tren?
Distanța între București și Şintereag este de 336,77 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Şintereag?
Călătoria de la București la Şintereag durează în medie 16 ore 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 16 ore 10 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Şintereag?
Ruta de la București la Şintereag are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Şintereag?
Primul tren de la București la Şintereag pleacă la orele 07:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Şintereag?
Ultimul tren de la București la Şintereag pleacă la orele 22:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Şintereag?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Şintereag este 16 ore 10 min..
Există un tren direct de la București la Şintereag?
Da, există un tren direct între București și Şintereag.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Şintereag?
Călătoria cu tren de la București la Şintereag creează 23.57kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Şintereag

Alte rute populare