Tren Hanovra - Köln prețuri de la 24,38 lei

21.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
24,38 lei

Hanovra la Köln cu trenul

Călătoria de la Hanovra la Köln cu trenul este de 250,06 km și durează 3 ore 58 min.. Există 32 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 18:23. Este posibil să călătoriți de la Hanovra la Köln cu tren pentru doar 24,38 lei sau până la 370,87 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 24,38 lei.

Cel mai mic pret24,38 lei
Durata călătoriei3 ore 58 min.
Conexiune pe zi32
Cel mai mic pret24,38 lei
Cel mai mare preț370,87 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare18:23
Distanţă250,06 km
PlecareHanovra
SosireKöln
TransportatoriNational Express, FlixTrainDetalii

Tren Bilete de la Hanover la Cologne

Data plecării
duminică, 21 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Hanovra la Köln cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Hanovra la Köln. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Hanovra la Köln cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Hanovra la Köln vă va costa 81,50 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 24,38 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Hanovra la Köln. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Hanovra la Köln. Însă în medie veți plăti în jur de 81,50 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Hanovra la Köln cu trenul?

Călătoria de la Hanovra la Köln cu trenul va dura, de obicei, 3 ore 58 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 250,06 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 3 ore 58 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Hanovra și Köln este lungă de vreo 250,06 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 58 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 35 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Hanovra la Köln cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Hanovra laKöln?

Veți putea pleca din Hanovra folosind stații precum Hannover Airport,Hannover Messe, Laatzen,Kröpcke, Hannover. Acestea vă conectează cu stații care includ Koeln Messe/deutz,Cologne Bonn Airport,Köln, Hbf,Köln-Mülheim din Köln. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Hanovra, fie în Köln, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Hanovra spre Köln?

Numărul exact al călătoriilor de la Hanovra la Köln poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 32 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Hanovra la Köln. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Hanovra la Köln variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 9 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 23 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Hanovra la Köln. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Hanover la Cologne

Bilete ieftine de tren de la Hanovra la Köln
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Hanovra la Köln.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Hanovra la Köln, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Hanovra la Köln.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Hanover la Cologne

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 46,27 lei la 190,52 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 76% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Hanovra la Köln

Cele mai ieftine bilete de tren Hanovra - Köln pot fi găsite până la 66,85 lei dacă aveți noroc sau 89,24 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 119,91 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Köln cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Köln, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Flixtrain este un serviciu feroviar european de pasageri low-cost, care oferă călătorii cu trenul la prețuri accesibile și confortabile către diverse destinații din Germania. Este deținut și operat de FlixMobility, compania-mamă a FlixBus, care este un serviciu de transport cu autobuzul popular în Europa. Flixtrain operează pe mai multe rute, printre care Berlin la Stuttgart, Berlin la Köln și Hamburg la Köln, printre altele.

National Express este o companie multinațională britanică de transport public care operează servicii de autobuz și feroviar în Marea Britanie, Europa, Africa de Nord și America de Nord. Compania a fost fondată în 1972 și are sediul central în Birmingham, Marea Britanie. National Express operează o flotă de peste 1.600 de autobuze, care deservește peste 900 de destinații din Marea Britanie. Compania operează, de asemenea, servicii feroviare în Marea Britanie, inclusiv franciza East Anglia.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Hanovra la Köln

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) și DB - Intercity atunci când călătoriți de la Hanovra la Köln.

Standard

Un bilet standard pe FlixTrain este un bilet obișnuit / bilet de clasa a doua. Biletul standard Flixtrain vă oferă un loc confortabil, Wi-Fi garantat, acces la prize și un bagaj de mână și unul de cală cu restricții de dimensiune.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
bicycle Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă fără efort pe FlixTrain și bucurați-vă de WiFi gratuit, indiferent dacă vă luați din urmă la muncă, discutați sau pur și simplu navigați.
power_sockets Prize open icon close icon
Păstrați-vă dispozitivele încărcate și pregătite. Scaunele FlixTrain sunt echipate cu prize de curent și prize USB.
luggage Bagaje open icon close icon
Pentru siguranța dumneavoastră și confortul tuturor celor aflați la bord, FlixBus vă permite să aduceți o geantă de mână care ar trebui să încapă sub scaun sau în compartimentul de deasupra capului. Aveți, de asemenea, permisiunea unui bagaj de cală, dar asigurați-vă că îl puteți încărca și descărca singur și îl puteți depozita în spațiul deasupra capului sau sub scaun. Vă rugăm să vă asigurați că bagajul dvs. nu este voluminos și nu prezintă un risc pentru alții. Ține minte, depinde de tine să ții evidența bunurilor tale în timpul călătoriei.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
FlixTrain acordă prioritate confortului pentru toți. Pasagerii cu probleme de mobilitate pot rezerva locuri desemnate și pot utiliza transportul gratuit pentru scaune cu rotile pliabile și ajutoare pentru mobilitate. Contactați FlixTrain pentru orice asistență necesară.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Deși FlixTrain nu oferă catering la bord, sunteți binevenit să vă aduceți propriile gustări și băuturi.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Cu FlixTrain, puteți împacheta un bagaj suplimentar, dar este o idee bună să rezervați din timp, deoarece spațiul de tren este limitat. Ai echipament sportiv sau un instrument muzical mare? De asemenea, sunt bineveniți, deși se poate aplica o taxă suplimentară. Dacă mergi cu bicicleta, îți poți parca bicicleta în anumite zone pentru doar 9 euro, dar asigură-te că are dimensiuni standard și nu are accesorii suplimentare. Nu uitați să rezervați devreme un loc pentru bicicletă, deoarece spațiul se umple rapid
power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord National Express, FlixTrain și DB - Intercity de la Hanovra la Köln
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Hanovra la Köln cu train.
Facilităţi National Express FlixTrain DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE) FlixBus DB - Regionalbahn
quiet_zone Zona de liniste check check cross check cross check
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Prize check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check
accessibility Accesibilitate check check cross check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check check
air_con Aer condiționat check check cross check check check
bicycle Bicicleta check check cross check cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check cross check cross check

Hanovra la Köln Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
17.5kg
Autobuz
18.75kg
Zbor
50.01kg
Mașină
40.01kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Hanovra la Köln cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Hanovra și Köln sunt 17.5kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Hanovra și Köln? Luând trenul între Hanovra și Köln veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 32.51kg față de un zbor, 1.25kg față de autobuz și 22.51kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Hanovra la Köln?
Un bilet de tren de la Hanovra la Köln este de 81,50 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 24,38 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Hanovra la Köln?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Hanovra la Köln este de 24,38 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Hanovra și Köln cu tren?
Distanța între Hanovra și Köln este de 250,06 km.
Cât durează călătoria cu tren între Hanovra și Köln?
Călătoria de la Hanovra la Köln durează în medie 3 ore 58 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 35 min..
Ce companii operează de la Hanovra la Köln?
Ruta Hanovra - Köln este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, National Express, FlixTrain, DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE), FlixBus și DB - Regionalbahn ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Hanovra la Köln?
Ruta de la Hanovra la Köln are în medie 32 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Hanovra la Köln?
Primul tren de la Hanovra la Köln pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Hanovra la Köln?
Ultimul tren de la Hanovra la Köln pleacă la orele 18:23. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Hanovra la Köln?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 24,38 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Hanovra la Köln?
Există în medie 9 de la Hanovra pentru a merge la Köln.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Hanovra și Köln?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Hanovra și Köln este 2 ore 35 min..
Există un tren direct de la Hanovra la Köln?
Da, există un tren direct între Hanovra și Köln.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Hanovra la Köln?
Călătoria cu tren de la Hanovra la Köln creează 17.5kg emisii de CO2.

Treceți local de la Hanovra

Rute populare

Escapade de weekend de la Hanovra

Rute internaționale din Hanovra și zonele din apropiere

Alte destinații de la Hanovra

Principalele rute spre Köln

Rute asemănătoare

Alte rute populare