Gasiți un tren de la Ploieşti până la Tileagd

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Ploieşti la Tileagd cu trenul

Călătoria de la Ploieşti la Tileagd cu trenul este de 377,55 km și durează 14 ore 18 min.. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:40 și ultima la 22:50. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Tileagd cu tren pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei14 ore 18 min.
Conexiune pe zi24
Prima Plecare05:40
Ultima Plecare22:50
Distanţă377,55 km
PlecarePloieşti
SosireTileagd
Transportatoriinfofer
Bilete ieftine de tren de la Ploieşti la Tileagd
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Tileagd.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Tileagd, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ploieşti la Tileagd.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tileagd cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Tileagd, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Ploieşti la Tileagd Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
26.43kg
Autobuz
28.32kg
Zbor
75.51kg
Mașină
60.41kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ploieşti la Tileagd cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ploieşti și Tileagd sunt 26.43kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ploieşti și Tileagd? Luând trenul între Ploieşti și Tileagd veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 49.08kg față de un zbor, 1.89kg față de autobuz și 33.98kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Ploieşti și Tileagd cu tren?
Distanța între Ploieşti și Tileagd este de 377,55 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ploieşti și Tileagd?
Călătoria de la Ploieşti la Tileagd durează în medie 14 ore 18 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 13 ore 45 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ploieşti la Tileagd?
Ruta de la Ploieşti la Tileagd are în medie 24 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ploieşti la Tileagd?
Primul tren de la Ploieşti la Tileagd pleacă la orele 05:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ploieşti la Tileagd?
Ultimul tren de la Ploieşti la Tileagd pleacă la orele 22:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ploieşti și Tileagd?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ploieşti și Tileagd este 13 ore 45 min..
Există un tren direct de la Ploieşti la Tileagd?
Da, există un tren direct între Ploieşti și Tileagd.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ploieşti la Tileagd?
Călătoria cu tren de la Ploieşti la Tileagd creează 26.43kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ploieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Ploieşti

Rute internaționale din Ploieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ploieşti

Principalele rute spre Tileagd

Rute asemănătoare

Alte rute populare