Train Illustration

Gasiți un tren de la Ploieşti până la Periş

Starting from
4,41 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Ploieşti la Periş cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Ploieşti la Periş? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Ploieşti la Periş?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Ploieşti la Periş. Însă în medie veți plăti în jur de 50,72 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 4,41 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Ploieşti la Periş transport tren

Cel mai bun preț 4,41 RON
Durata călătoriei 5 h 28 min
Călătorii pe zi 36
Prima plecare 07:34
Ultima plecare 00:43
Distanța 29 km
Plecare Ploieşti
Sosire Periş
Transportatori Infofer, RegioTrans, CFR Călători, , Transferoviar Călători, Regio Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
36
Transportatori
6
Prețul minim
4,41 RON
Prețul maxim
121,10 RON

Ploieşti - Periş

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

6 RON

Data
Miercuri 14 Septembrie 2022
CFR Călători-logo
Ploiești Sud - Periș
05:57 - 06:28
CFR Călători
31min
CO2: 0.08kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Ploieşti la Periş cu trenul?

Călătoria între Ploieşti și Periş este lungă de vreo 30 km și de obicei durează aproximativ 5 h 28 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 23 min. Dacă încercați să ajungeți de la Ploieşti la Periş cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Ploieşti la Periş?

Prima plecare zilnică de la Ploieşti la Periş este la 07:34, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 00:43. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Ploieşti și Periş. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Ploieşti laPeriş?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Ploieşti și Periş. Vă puteți începe călătoria în Ploieşti la stații precum Ploiești Est, Ploiești Sud și Ploiești Vest. Acestea se leagă de stații care includ Periș și Periș Mureș hc din Periş. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Ploieşti la Periş.

Câte călătorii de la Ploieşti la Periş au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Ploieşti la Periş folosind companii precum Infofer, RegioTrans, CFR Călători, , Transferoviar Călători și Regio Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 36 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 43 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Ploieşti la Periş folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 18 legături directe de la Ploieşti la Periş în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 18 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
199 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback