Tren Ploieşti - Periş prețuri de la 1,81 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
1,81 lei

Ploieşti la Periş cu trenul

Călătoria de la Ploieşti la Periş cu trenul este de 29,53 km și durează 3 ore 29 min.. Există 33 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:36 și ultima la 21:08. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Periş cu tren pentru doar 1,81 lei sau până la 11,39 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 1,81 lei.

Cel mai mic pret1,81 lei
Durata călătoriei3 ore 29 min.
Conexiune pe zi33
Cel mai mic pret1,81 lei
Cel mai mare preț11,39 lei
Prima Plecare04:36
Ultima Plecare21:08
Distanţă29,53 km
PlecarePloieşti
SosirePeriş
TransportatoriCFR Calatori, SoftransDetalii

Tren Bilete de la Ploieşti la Periş

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Ploieşti la Periş cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Periş? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Ploieşti la Periş?

Când călătoriți de la Ploieşti la Periş, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 7,62 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 1,81 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Periş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Ploieşti la Periş, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 7,62 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la Ploieşti la Periş cu trenul?

Distanța dintre Ploieşti și Periş este aproximativ 29,53 km. În general, va dura în jur de 3 ore 29 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Ploieşti la Periş, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Ploieşti și Periş vor termina călătoria în 3 ore 17 min.. În medie, vă va lua cam 3 ore 29 min. pentru a parcurge 29,53 km între Ploieşti și Periş.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Ploieşti la Periş?

În Ploieşti, stațiile de plecare includ Ploiești Vest,Ploiești Sud. Când veți sosi în Periş, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Ploieşti spre Periş?

Numărul exact al călătoriilor de la Ploieşti la Periş poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 33 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Ploieşti la Periş. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Ploieşti la Periş variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 33 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Periş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Ploieşti la Periş

Bilete ieftine de tren de la Ploieşti la Periş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Periş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Periş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ploieşti la Periş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Ploieşti la Periş

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Periş

Cele mai ieftine bilete de tren Ploieşti - Periş pot fi găsite până la 0,00 lei dacă aveți noroc sau 4,20 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 5,47 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Periş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Periş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori, Softrans și Regio Calatori de la Ploieşti la Periş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ploieşti la Periş cu train.
Facilităţi CFR Calatori Softrans Regio Calatori Transferoviar Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross cross
wifi Wifi check cross cross cross
power_sockets Prize check cross cross cross
luggage Bagaje check cross cross check
accessibility Accesibilitate check cross cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
air_con Aer condiționat check cross cross cross
bicycle Bicicleta check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check

Ploieşti la Periş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.07kg
Autobuz
2.21kg
Zbor
5.91kg
Mașină
4.73kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ploieşti la Periş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ploieşti și Periş sunt 2.07kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ploieşti și Periş? Luând trenul între Ploieşti și Periş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 3.84kg față de un zbor, 0.14kg față de autobuz și 2.66kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ploieşti la Periş?
Un bilet de tren de la Ploieşti la Periş este de 7,62 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 1,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ploieşti la Periş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ploieşti la Periş este de 1,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ploieşti și Periş cu tren?
Distanța între Ploieşti și Periş este de 29,53 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ploieşti și Periş?
Călătoria de la Ploieşti la Periş durează în medie 3 ore 29 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 17 min..
Ce companii operează de la Ploieşti la Periş?
Ruta Ploieşti - Periş este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Softrans, Regio Calatori și Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ploieşti la Periş?
Ruta de la Ploieşti la Periş are în medie 33 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ploieşti la Periş?
Primul tren de la Ploieşti la Periş pleacă la orele 04:36. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ploieşti la Periş?
Ultimul tren de la Ploieşti la Periş pleacă la orele 21:08. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ploieşti la Periş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 1,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Ploieşti la Periş?
Există în medie 33 de la Ploieşti pentru a merge la Periş.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ploieşti și Periş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ploieşti și Periş este 3 ore 17 min..
Există un tren direct de la Ploieşti la Periş?
Da, există un tren direct între Ploieşti și Periş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ploieşti la Periş?
Călătoria cu tren de la Ploieşti la Periş creează 2.07kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ploieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Ploieşti

Rute internaționale din Ploieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ploieşti

Principalele rute spre Periş

Rute asemănătoare

Alte rute populare