Tren Zlín - Praga prețuri de la 69,39 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
69,39 lei

Zlín la Praga cu trenul

Călătoria de la Zlín la Praga cu trenul este de 253,05 km și durează 5 ore 8 min.. Există 33 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:10 și ultima la 18:15. Este posibil să călătoriți de la Zlín la Praga cu tren pentru doar 69,39 lei sau până la 159,44 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 69,39 lei.

Cel mai mic pret69,39 lei
Durata călătoriei5 ore 8 min.
Conexiune pe zi33
Cel mai mic pret69,39 lei
Cel mai mare preț159,44 lei
Prima Plecare06:10
Ultima Plecare18:15
Distanţă253,05 km
PlecareZlín
SosirePraga
TransportatoriDopravni, RegioJet

Tren Bilete de la Zlín la Prague

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Zlín la Praga

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Zlín la Praga? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Zlín la Praga, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Zlín la Praga?

Prețurile biletelor de tren de la Zlín la Praga variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Zlín la Praga vor costa 69,39 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 115,86 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Zlín la Praga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 115,86 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Zlín la Praga.

Cât durează să ajung de la Zlín la Praga cu trenul?

Călătoria de la Zlín la Praga cu trenul va dura, de obicei, 5 ore 8 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 253,05 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 5 ore 8 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Zlín și Praga este în jur de 253,05 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 5 ore 8 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Zlín și Praga durează 3 ore 52 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Zlín la Praga?

Prima plecare zilnică de la Zlín la Praga este la 06:10, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 18:15. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Zlín și Praga. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima plecare a serii de la Zlín la Praga este la 06:10, în timp ce ultima călătorie pornește la 18:15. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Zlín și Praga. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Zlín laPraga?

Veți putea pleca din Zlín folosind stații precum Zlín, Zlín-Malenovice Nádraží,Zlín, Louky Křiž.,Zlin stred,Zlín Malenovice křiž.. Acestea vă conectează cu stații care includ Praha Liben,Praha Masarykovo nadrazi,Praha-Vysochany,Praha Holesovice,Prague, Hlavni nadrazi,Prague UAN Florenc,Ruzyne International Airport,Prague - Zličín,Prague (Černý Most) din Praga. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Zlín, fie în Praga, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Zlín la Praga?

Numărul exact al călătoriilor de la Zlín la Praga poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 33 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Zlín la Praga. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Zlín la Praga variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 33 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Zlín la Praga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Zlín la Prague

Bilete ieftine de tren de la Zlín la Praga
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Zlín la Praga.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Zlín la Praga, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Zlín la Praga.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Zlín la Prague

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Zlín la Praga

Cele mai ieftine bilete de tren Zlín - Praga pot fi găsite până la 69,92 lei dacă aveți noroc sau 97,83 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 132,47 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Praga cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Praga, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Dopravni și RegioJet de la Zlín la Praga
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Zlín la Praga cu train.
Facilităţi Dopravni RegioJet
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
accessibility Accesibilitate check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check check
bicycle Bicicleta check check
quiet_zone Zona de liniste cross check
luggage Bagaje cross check

Zlín la Praga Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
17.71kg
Autobuz
18.98kg
Zbor
50.61kg
Mașină
40.49kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Zlín la Praga cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Zlín și Praga sunt 17.71kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Zlín și Praga? Luând trenul între Zlín și Praga veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 32.9kg față de un zbor, 1.27kg față de autobuz și 22.78kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Zlín la Praga?
Un bilet de tren de la Zlín la Praga este de 115,86 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 69,39 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Zlín la Praga?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Zlín la Praga este de 69,39 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Zlín și Praga cu tren?
Distanța între Zlín și Praga este de 253,05 km.
Cât durează călătoria cu tren între Zlín și Praga?
Călătoria de la Zlín la Praga durează în medie 5 ore 8 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 52 min..
Ce companii operează de la Zlín la Praga?
Ruta Zlín - Praga este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Dopravni și RegioJet ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Zlín la Praga?
Ruta de la Zlín la Praga are în medie 33 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Zlín la Praga?
Primul tren de la Zlín la Praga pleacă la orele 06:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Zlín la Praga?
Ultimul tren de la Zlín la Praga pleacă la orele 18:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Zlín la Praga?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 69,39 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Zlín și Praga?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Zlín și Praga este 3 ore 52 min..
Există un tren direct de la Zlín la Praga?
Da, există un tren direct între Zlín și Praga.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Zlín la Praga?
Călătoria cu tren de la Zlín la Praga creează 17.71kg emisii de CO2.