Tren Brescia - Treviglio prețuri de la 25,41 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
25,41 lei

Brescia la Treviglio cu trenul

Călătoria de la Brescia la Treviglio cu trenul este de 49,74 km și durează 1 oră 1 min.. Există 42 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:38 și ultima la 23:16. Este posibil să călătoriți de la Brescia la Treviglio cu tren pentru doar 25,41 lei sau până la 171,02 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,41 lei.

Cel mai mic pret25,41 lei
Durata călătoriei1 oră 1 min.
Conexiune pe zi42
Cel mai mic pret25,41 lei
Cel mai mare preț171,02 lei
Prima Plecare04:38
Ultima Plecare23:16
Distanţă49,74 km
PlecareBrescia
SosireTreviglio
TransportatoriRegionale Veloce, Trenitalia

Tren Bilete de la Brescia la Treviglio

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria dvs. de la Brescia la Treviglio cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Brescia la Treviglio? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Brescia la Treviglio?

Prețurile biletelor de tren de la Brescia la Treviglio variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Brescia la Treviglio vor costa 25,41 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 38,50 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Brescia la Treviglio. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Brescia la Treviglio vă va costa 38,50 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Brescia la Treviglio cu trenul?

Distanța dintre Brescia și Treviglio este aproximativ 49,74 km. În general, va dura în jur de 1 oră 1 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Brescia și Treviglio este lungă de vreo 49,74 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 1 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 29 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Brescia la Treviglio cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Brescia la Treviglio?

Puteți pleca din Brescia la stații precum Sale Marasino,Brescia SIA Bus Station. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Treviglio la următoarele stații: Treviglio Ovest. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Brescia și Treviglio. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Brescia la Treviglio?

În medie, sunt 42 plecări zilnice de la Brescia la Treviglio. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 27 plecări de la Brescia care merg direct la Treviglio. Există 15 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Brescia la Treviglio. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Brescia la Treviglio

Bilete ieftine de tren de la Brescia la Treviglio
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Brescia la Treviglio.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Brescia la Treviglio, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Brescia la Treviglio.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Brescia la Treviglio

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Brescia la Treviglio

Cele mai ieftine bilete de tren Brescia - Treviglio pot fi găsite până la 23,45 lei dacă aveți noroc sau 25,54 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 28,44 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Treviglio cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Treviglio, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Ferrovie dello Stato Italiane este proprietarul Trenitalia, care servește ca principal operator de tren în Italia. Trenurile de mare viteză Frecciarossa leagă Milano, Roma, Napoli, Florența și Torino cu viteze de până la 300 km/h (186 mph). Frecciargento și Frecciabianca sunt alte două servicii de mare viteză care funcționează la rate puțin mai lente, dar oferă conectivitate la orașe și orașe mai mici. Trenitalia operează trenuri regionale și interurbane și oferă legături internaționale către țările învecinate prin trenurile EuroCity.

Servicii la bord Trenitalia și Frecciarossa de la Brescia la Treviglio
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Brescia la Treviglio cu train.
Facilităţi Trenitalia Frecciarossa
quiet_zone Zona de liniste check check
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
accessibility Accesibilitate check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check check
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check

Brescia la Treviglio Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.48kg
Autobuz
3.73kg
Zbor
9.95kg
Mașină
7.96kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Brescia la Treviglio cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Brescia și Treviglio sunt 3.48kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Brescia și Treviglio? Luând trenul între Brescia și Treviglio veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 6.47kg față de un zbor, 0.25kg față de autobuz și 4.48kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Brescia la Treviglio?
Un bilet de tren de la Brescia la Treviglio este de 38,50 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,41 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Brescia la Treviglio?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Brescia la Treviglio este de 25,41 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Brescia și Treviglio cu tren?
Distanța între Brescia și Treviglio este de 49,74 km.
Cât durează călătoria cu tren între Brescia și Treviglio?
Călătoria de la Brescia la Treviglio durează în medie 1 oră 1 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 29 min..
Ce companii operează de la Brescia la Treviglio?
Ruta Brescia - Treviglio este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regionale Veloce, Trenitalia și Frecciarossa ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Brescia la Treviglio?
Ruta de la Brescia la Treviglio are în medie 42 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Brescia la Treviglio?
Primul tren de la Brescia la Treviglio pleacă la orele 04:38. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Brescia la Treviglio?
Ultimul tren de la Brescia la Treviglio pleacă la orele 23:16. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Brescia la Treviglio?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 25,41 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Brescia la Treviglio?
Există în medie 27 de la Brescia pentru a merge la Treviglio.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Brescia și Treviglio?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Brescia și Treviglio este 0 ore 29 min..
Există un tren direct de la Brescia la Treviglio?
Da, există un tren direct între Brescia și Treviglio.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Brescia la Treviglio?
Călătoria cu tren de la Brescia la Treviglio creează 3.48kg emisii de CO2.

Treceți local de la Brescia

Rute populare

Escapade de weekend de la Brescia

Rute internaționale din Brescia și zonele din apropiere

Alte destinații de la Brescia

Principalele rute spre Treviglio

Alte rute populare