Tren Estoril - Lisabona prețuri de la 10,99 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
10,99 lei

Estoril la Lisabona cu trenul

Călătoria de la Estoril la Lisabona cu trenul este de 21,78 km și durează 0 ore 52 min.. Există 369 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:04 și ultima la 23:34. Este posibil să călătoriți de la Estoril la Lisabona cu tren pentru doar 10,99 lei sau până la 24,68 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 10,99 lei.

Cel mai mic pret10,99 lei
Durata călătoriei0 ore 52 min.
Conexiune pe zi369
Cel mai mic pret10,99 lei
Cel mai mare preț24,68 lei
Prima Plecare00:04
Ultima Plecare23:34
Distanţă21,78 km
PlecareEstoril
SosireLisabona
TransportatoriCPPT

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Estoril la Lisabona

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Estoril la Lisabona? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Estoril la Lisabona?

Prețurile biletelor de tren de la Estoril la Lisabona variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Estoril la Lisabona vor costa 10,99 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 11,09 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Estoril la Lisabona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Estoril la Lisabona variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 11,09 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Estoril la Lisabona cu trenul?

Distanța dintre Estoril și Lisabona este aproximativ 21,78 km. În general, va dura în jur de 0 ore 52 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Estoril și Lisabona este lungă de vreo 21,78 km și de obicei durează aproximativ 0 ore 52 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 24 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Estoril la Lisabona cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Estoril la Lisabona?

Veți putea pleca din Estoril folosind stații precum Estoril - Any hotel. Acestea vă conectează cu stații care includ Lisbon Sete Rios,Lisbon Airport (LIS),Lisbon - Oriente,Lisboa - Santa Apolonia din Lisabona. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Estoril, fie în Lisabona, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Estoril la Lisabona?

Veți putea să călătoriți de la Estoril la Lisabona folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 369 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Estoril la Lisabona folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 124 legături directe de la Estoril la Lisabona în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 245 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Estoril la Lisabona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Estoril la Lisabona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Estoril la Lisabona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Estoril la Lisabona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Estoril la Lisabona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Estoril la Lisabona

Cele mai ieftine bilete de tren Estoril - Lisabona pot fi găsite până la 56,10 lei dacă aveți noroc sau 64,15 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 75,49 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Lisabona cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Lisabona, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CPPT de la Estoril la Lisabona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Estoril la Lisabona cu train.
Facilităţi CPPT
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check

Estoril la Lisabona Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.52kg
Autobuz
1.63kg
Zbor
4.35kg
Mașină
3.48kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Estoril la Lisabona cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Estoril și Lisabona sunt 1.52kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Estoril și Lisabona? Luând trenul între Estoril și Lisabona veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 2.83kg față de un zbor, 0.11kg față de autobuz și 1.96kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Estoril la Lisabona?
Un bilet de tren de la Estoril la Lisabona este de 11,09 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 10,99 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Estoril la Lisabona?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Estoril la Lisabona este de 10,99 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Estoril și Lisabona cu tren?
Distanța între Estoril și Lisabona este de 21,78 km.
Cât durează călătoria cu tren între Estoril și Lisabona?
Călătoria de la Estoril la Lisabona durează în medie 0 ore 52 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 24 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Estoril la Lisabona?
Ruta de la Estoril la Lisabona are în medie 369 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Estoril la Lisabona?
Primul tren de la Estoril la Lisabona pleacă la orele 00:04. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Estoril la Lisabona?
Ultimul tren de la Estoril la Lisabona pleacă la orele 23:34. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Estoril la Lisabona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 10,99 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Estoril la Lisabona?
Există în medie 124 de la Estoril pentru a merge la Lisabona.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Estoril și Lisabona?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Estoril și Lisabona este 0 ore 24 min..
Există un tren direct de la Estoril la Lisabona?
Da, există un tren direct între Estoril și Lisabona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Estoril la Lisabona?
Călătoria cu tren de la Estoril la Lisabona creează 1.52kg emisii de CO2.

Treceți local de la Estoril

Rute populare

Rute internaționale din Estoril și zonele din apropiere

Alte destinații de la Estoril

Principalele rute spre Lisabona

Rute asemănătoare

Alte rute populare