Tren București - Mangalia prețuri de la 2,59 lei

Începe de la
2,59 lei
Descoperă

București la Mangalia de la tren

Călătoria de la București la Mangalia de la tren este de 210,1 km și durează 6 ore 53 min.. Există 14 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:40 și ultima la 18:30. Este posibil să călătoriți de la București la Mangalia cu tren pentru doar 2,59 lei sau până la 94,70 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 2,59 lei.

Cel mai mic pret2,59 lei
Durata călătoriei6 ore 53 min.
Conexiune pe zi14
Cel mai mic pret2,59 lei
Cel mai mare preț94,70 lei
Prima Plecare06:40
Ultima Plecare18:30
Distanţă210,1 km
PlecareBucurești
SosireMangalia
TransportatoriRegio Calatori, Astra Trans CarpaticDetalii

Tren Bilete de la Bucharest la Mangalia

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Pe litoral, în natură sau muzee

Aceleași mijloace de transport pot fi folosite pentru a continua călătoria spre stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp, toate la mai puțin de o oră distanță, iar autobuzul este util turiștilor care vor să se bucure nu doar de mare și soare, ci și de incursiuni în natură, la Herghelia Mangalia și Rezervația Naturală Hagieni, de incursiuni speologice la Peștera Movile și Peștera Limanu, binecunoscută pentru nenumăratele-i galerii, sau de popasuri în trecut, prin vizitele la Muzeul tătăresc „Zulfie Totay” din comuna Cobadin, Geamia „Kara Omer” (1857) din orașul Negru Vodă și Geamia din Limanu.

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Mangalia

Bilete ieftine de tren de la București la Mangalia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Mangalia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Mangalia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Mangalia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Mangalia

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 6,25 lei la 21,11 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 70% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Mangalia

Cele mai ieftine bilete de tren București - Mangalia pot fi găsite până la 7,23 lei dacă aveți noroc sau 41,35 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 75,64 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Mangalia cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Mangalia, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Regio Calatori, Astra Trans Carpatic și Softrans de la București la Mangalia
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Mangalia cu train.
Facilităţi Regio Calatori Astra Trans Carpatic Softrans Transferoviar Calatori CFR Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
bicycle Bicicleta check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check
luggage Bagaje cross cross cross check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross cross cross check
wifi Wifi cross cross cross cross check
power_sockets Prize cross cross cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross cross cross check

București la Mangalia Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
14.71kg
Autobuz
15.76kg
Zbor
42.02kg
Mașină
33.62kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Mangalia cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Mangalia sunt 14.71kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Mangalia? Luând trenul între București și Mangalia veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 27.31kg față de un zbor, 1.05kg față de autobuz și 18.91kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Mangalia?
Un bilet de tren de la București la Mangalia este de 60,69 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 2,59 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Mangalia?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Mangalia este de 2,59 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Mangalia cu tren?
Distanța între București și Mangalia este de 210,1 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Mangalia?
Călătoria de la București la Mangalia durează în medie 6 ore 53 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 25 min..
Ce companii operează de la București la Mangalia?
Ruta București - Mangalia este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, Astra Trans Carpatic, Softrans, Transferoviar Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Mangalia?
Ruta de la București la Mangalia are în medie 14 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Mangalia?
Primul tren de la București la Mangalia pleacă la orele 06:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Mangalia?
Ultimul tren de la București la Mangalia pleacă la orele 18:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Mangalia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 2,59 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Mangalia?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Mangalia este 5 ore 25 min..
Există un tren direct de la București la Mangalia?
Da, există un tren direct între București și Mangalia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Mangalia?
Călătoria cu tren de la București la Mangalia creează 14.71kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Mangalia

Rute asemănătoare

Alte rute populare