Autobuz Brăila - Constanţa preturi de la 20,96 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 62,89 lei
Mâine 62,89 lei
2 zile 31,42 lei
3 zile 41,88 lei

Brăila la Constanţa cu autobuzul

Călătoria de la Brăila la Constanţa cu autobuzul este de 131,62 km și durează 3 ore 23 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:45 și ultima la 14:42. Este posibil să călătoriți de la Brăila la Constanţa cu autobuz pentru doar 20,96 lei sau până la 70,75 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 20,96 lei.

Cel mai mic pret20,96 lei
Durata călătoriei3 ore 23 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret20,96 lei
Cel mai mare preț70,75 lei
Prima Plecare01:45
Ultima Plecare14:42
Distanţă131,62 km
PlecareBrăila
SosireConstanţa
TransportatoriPristyl, tranSEvrenDetalii

Autobuz Bilete de la Brăila la Constanţa

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Brăila la Constanţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Brăila la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Brăila la Constanţa?

În medie, un bilet de autobuz de la Brăila la Constanţa vă va costa 47,35 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 20,96 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Brăila la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Brăila la Constanţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 47,35 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Brăila la Constanţa cu autobuzul?

Cu o distanță de 131,62 km între Brăila și Constanţa, de obicei va dura 3 ore 23 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 23 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Brăila și Constanţa este lungă de vreo 131,62 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 23 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 30 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Brăila la Constanţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Brăila la Constanţa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Brăila și Constanţa. Vă puteți începe călătoria în Brăila la stații precum Braila,Braila . Acestea se leagă de stații care includ Constanta Vila Oriana,Constanța ,Constanta din Constanţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Brăila la Constanţa.

Câte călătorii zilnice există de la Brăila la Constanţa?

Ruta de la Brăila la Constanţa este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Brăila de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Brăila la Constanţa, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 8 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Brăila la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Brăila la Constanţa

Bilete ieftine de autobuz de la Brăila la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Brăila la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Brăila la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Brăila la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Brăila la Constanţa

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu autobuzul

Când călătoriți la Constanţa cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Brăila la Constanţa Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
9.21kg
Autobuz
9.87kg
Zbor
26.32kg
Mașină
21.06kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Brăila la Constanţa?
Un bilet de autobuz de la Brăila la Constanţa este de 47,35 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 20,96 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Brăila la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Brăila la Constanţa este de 20,96 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Brăila și Constanţa cu autobuz?
Distanța între Brăila și Constanţa este de 131,62 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Brăila și Constanţa?
Călătoria de la Brăila la Constanţa durează în medie 3 ore 23 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 30 min..
Ce companii operează de la Brăila la Constanţa?
Ruta Brăila - Constanţa este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Pristyl, tranSEvren, Aventin Trade și Rvg ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Brăila la Constanţa?
Ruta de la Brăila la Constanţa are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Brăila la Constanţa?
Primul autobuz de la Brăila la Constanţa pleacă la orele 01:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Brăila la Constanţa?
Ultimul autobuz de la Brăila la Constanţa pleacă la orele 14:42. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Brăila la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 20,96 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Brăila la Constanţa?
Există în medie 8 de la Brăila pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Brăila și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Brăila și Constanţa este 2 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Brăila la Constanţa?
Da, există un autobuz direct între Brăila și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Brăila la Constanţa?
Călătoria cu autobuz de la Brăila la Constanţa creează 9.87kg emisii de CO2.

Treceți local de la Brăila

Rute populare

Escapade de weekend de la Brăila

Rute internaționale din Brăila și zonele din apropiere

Alte destinații de la Brăila

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare