Autobuz Iaşi - Constanţa preturi de la 97,43 lei

Începe de la
97,43 lei

Iaşi la Constanţa de la autobuz

Călătoria de la Iaşi la Constanţa de la autobuz este de 341,99 km și durează 8 ore 12 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:00 și ultima la 15:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Constanţa cu autobuz pentru doar 97,43 lei sau până la 124,16 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 97,43 lei.

Cel mai mic pret97,43 lei
Durata călătoriei8 ore 12 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret97,43 lei
Cel mai mare preț124,16 lei
Prima Plecare01:00
Ultima Plecare15:00
Distanţă341,99 km
PlecareIaşi
SosireConstanţa
Transportatoriautogari, trans_polosamDetalii

Autobuz Bilete de la Iași la Constanța

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la Iaşi la Constanţa cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Constanţa? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la Iaşi la Constanţa?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Constanţa. În medie, însă, veți plăti în jur de 106,72 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 97,43 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Constanţa. În medie, însă, veți plăti în jur de 106,72 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Constanţa cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Constanţa cu autobuzul va dura, de obicei, 8 ore 12 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 341,99 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 12 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Iaşi la Constanţa acoperă o distanță de 341,99 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 8 ore 12 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 7 ore 30 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Constanţa făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laConstanţa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Constanţa. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Constanţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Constanţa.

Câte călătorii de la Iaşi la Constanţa sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Constanţa folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 4 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Constanţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Iaşi la Constanţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Constanța

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Constanța

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Constanţa pot fi găsite până la 83,80 lei dacă aveți noroc sau 97,34 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 105,30 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu autobuzul

Când călătoriți la Constanţa cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Constanţa Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
23.94kg
Autobuz
25.65kg
Zbor
68.4kg
Mașină
54.72kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Constanţa?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Constanţa este de 106,72 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 97,43 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Constanţa este de 97,43 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Constanţa cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Constanţa este de 341,99 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Constanţa?
Călătoria de la Iaşi la Constanţa durează în medie 8 ore 12 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 30 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Constanţa?
Ruta Iaşi - Constanţa este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari, trans_polosam, simpa_trans și aventin ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Constanţa?
Ruta de la Iaşi la Constanţa are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Constanţa?
Primul autobuz de la Iaşi la Constanţa pleacă la orele 01:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Constanţa?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Constanţa pleacă la orele 15:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 97,43 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Constanţa?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Constanţa. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Constanta, Constanta Șoseaua Mangaliei - Salcilor și Constanţa Strada Titus Budac.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Constanţa?
Există în medie 4 de la Iaşi pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Constanţa este 7 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Constanţa?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Constanţa?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Constanţa creează 25.65kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare