Gasiți un autobuz de la București până la Satu Mare

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Satu Mare cu autobuzul

Călătoria de la București la Satu Mare cu autobuzul este de 449,8 km și durează 1 oră 25 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 16:50 și ultima la 16:50. Este posibil să călătoriți de la București la Satu Mare cu autobuz pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei1 oră 25 min.
Conexiune pe zi1
Prima Plecare16:50
Ultima Plecare16:50
Distanţă449,8 km
PlecareBucurești
SosireSatu Mare
TransportatoriTAROM

Autobuz Bilete de la Bucharest la Satu Mare

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la București la Satu Mare cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Satu Mare? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la București la Satu Mare?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Satu Mare costă . În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Satu Mare.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Satu Mare. În medie, însă, veți plăti în jur de pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la București la Satu Mare cu autobuzul?

Cu o distanță de 449,8 km între București și Satu Mare, de obicei va dura 1 oră 25 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 25 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între București și Satu Mare este lungă de vreo 449,8 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 25 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 25 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Satu Mare cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Satu Mare?

Prima plecare zilnică de la București la Satu Mare este la 16:50, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 16:50. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Satu Mare. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la București la 16:50. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 16:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Satu Mare. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Satu Mare?

În București, stațiile de plecare includ Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP. Când veți sosi în Satu Mare, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Strada Luceafărului,Strada Careiului,Satu Mare Autogara. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Satu Mare?

Veți putea să călătoriți de la București la Satu Mare folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Satu Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la București la Satu Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Satu Mare

Bilete ieftine de autobuz de la București la Satu Mare
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Satu Mare.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Satu Mare, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Satu Mare.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Satu Mare

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Satu Mare

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Satu Mare pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 367,83 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 687,56 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Satu Mare cu autobuzul

Când călătoriți la Satu Mare cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord TAROM de la București la Satu Mare
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Satu Mare cu bus.
Facilităţi TAROM
wifi Wifi check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check

București la Satu Mare Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
31.49kg
Autobuz
33.73kg
Zbor
89.96kg
Mașină
71.97kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre București și Satu Mare cu autobuz?
Distanța între București și Satu Mare este de 449,8 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Satu Mare?
Călătoria de la București la Satu Mare durează în medie 1 oră 25 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 25 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Satu Mare?
Ruta de la București la Satu Mare are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Satu Mare?
Primul autobuz de la București la Satu Mare pleacă la orele 16:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Satu Mare?
Ultimul autobuz de la București la Satu Mare pleacă la orele 16:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Satu Mare?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Satu Mare.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Satu Mare?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Satu Mare este 1 oră 25 min..
Există un autobuz direct de la București la Satu Mare?
Da, există un autobuz direct între București și Satu Mare.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Satu Mare?
Călătoria cu autobuz de la București la Satu Mare creează 33.73kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Satu Mare

Rute asemănătoare

Alte rute populare