Autobuz Buzău - Zalău preturi de la 128,22 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Buzău la Zalău cu autobuzul

Călătoria de la Buzău la Zalău cu autobuzul este de 370,23 km și durează 14 ore 38 min.. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:10 și ultima la 15:30. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Zalău cu autobuz pentru doar 128,22 lei sau până la 303,05 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 128,22 lei.

Cel mai mic pret128,22 lei
Durata călătoriei14 ore 38 min.
Conexiune pe zi18
Cel mai mic pret128,22 lei
Cel mai mare preț303,05 lei
Prima Plecare00:10
Ultima Plecare15:30
Distanţă370,23 km
PlecareBuzău
SosireZalău
Transportatoriautogari, fanyDetalii

Ajungeți de la Buzău la Zalău cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Buzău la Zalău? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Buzău la Zalău, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Buzău la Zalău cu autobuzul?

Când călătoriți de la Buzău la Zalău, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 155,24 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 128,22 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Zalău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Buzău la Zalău. În medie, însă, veți plăti în jur de 155,24 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la Buzău la Zalău cu autobuzul?

Călătoria de la Buzău la Zalău cu autobuzul va dura, de obicei, 14 ore 38 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 370,23 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 14 ore 38 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Buzău și Zalău este în jur de 370,23 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 14 ore 38 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Buzău și Zalău durează 8 ore 35 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Buzău la Zalău?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Buzău de la următoarele stații: Buzău, Autogara Nord,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău,Buzau Petrol Station Petrom. Sosind la Zalău, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Zalău, Autogară Cento Trans. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Zalău.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Buzău la Zalău?

Veți putea să călătoriți de la Buzău la Zalău folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 18 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Buzău la Zalău folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Buzău la Zalău în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 18 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Zalău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Buzău la Zalău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Zalău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Zalău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Zalău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Buzău la Zalău

Cele mai ieftine bilete de autobuz Buzău - Zalău pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Zalău cu autobuzul

Când călătoriți la Zalău cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Buzău la Zalău Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
25.92kg
Autobuz
27.77kg
Zbor
74.05kg
Mașină
59.24kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Buzău la Zalău?
Un bilet de autobuz de la Buzău la Zalău este de 155,24 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 128,22 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Buzău la Zalău?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Buzău la Zalău este de 128,22 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Zalău cu autobuz?
Distanța între Buzău și Zalău este de 370,23 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Buzău și Zalău?
Călătoria de la Buzău la Zalău durează în medie 14 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 35 min..
Ce companii operează de la Buzău la Zalău?
Ruta Buzău - Zalău este acoperită de 6 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari, fany, transemma, nicotur, autogenn, compania_rvg și cento_trans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Buzău la Zalău?
Ruta de la Buzău la Zalău are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Buzău la Zalău?
Primul autobuz de la Buzău la Zalău pleacă la orele 00:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Buzău la Zalău?
Ultimul autobuz de la Buzău la Zalău pleacă la orele 15:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Zalău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 128,22 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Buzău și Zalău?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Buzău și Zalău este 8 ore 35 min..
Există un autobuz direct de la Buzău la Zalău?
Da, există un autobuz direct între Buzău și Zalău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Buzău la Zalău?
Călătoria cu autobuz de la Buzău la Zalău creează 27.77kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Zalău

Rute asemănătoare

Alte rute populare