Autobuz Brăila - București preturi de la 44,22 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 92,16 lei
Mâine 92,11 lei
2 zile 92,11 lei
3 zile 88,20 lei

Brăila la București cu autobuzul

Călătoria de la Brăila la București cu autobuzul este de 174,85 km și durează 4 ore 36 min.. Există 22 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 19:30. Este posibil să călătoriți de la Brăila la București cu autobuz pentru doar 44,22 lei sau până la 107,79 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 44,22 lei.

Cel mai mic pret44,22 lei
Durata călătoriei4 ore 36 min.
Conexiune pe zi22
Cel mai mic pret44,22 lei
Cel mai mare preț107,79 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare19:30
Distanţă174,85 km
PlecareBrăila
SosireBucurești
TransportatoriGergі E M, Transfero

Autobuz Bilete de la Brăila la Bucharest

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Brăila la București cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Brăila la București? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Brăila la București cu autobuzul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Brăila la București. În medie, însă, veți plăti în jur de 92,06 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 44,22 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Brăila la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Brăila la București vă va costa 92,06 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Brăila la București cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 4 ore 36 min.. Atât durează să traversați 174,85 km de la Brăila la București. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Brăila la București ar putea să dureze mai mult de 4 ore 36 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Brăila la București, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Brăila și București vor termina călătoria în 3 ore 30 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 4 ore 36 min. pentru a parcurge 174,85 km între Brăila și București.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Brăila laBucurești?

Veți putea pleca din Brăila folosind stații precum Braila ,Braila. Acestea vă conectează cu stații care includ Bucharest Autogara Militari,Henri Coandă International Airport, OTP,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Brăila, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Brăila la București au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Brăila la București, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 22 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 22 călătorii directe între Brăila și București. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Brăila la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Brăila la Bucharest

Bilete ieftine de autobuz de la Brăila la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Brăila la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Brăila la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Brăila la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Brăila la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 87,95 lei la 128,41 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 32% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Brăila la București

Cele mai ieftine bilete de autobuz Brăila - București pot fi găsite până la 87,95 lei dacă aveți noroc sau 96,75 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 103,74 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu autobuzul

Când călătoriți la București cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la Brăila la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Brăila la București cu bus.
Facilităţi Transfero
wifi Wifi check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Brăila la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
12.24kg
Autobuz
13.11kg
Zbor
34.97kg
Mașină
27.98kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Brăila la București?
Un bilet de autobuz de la Brăila la București este de 92,06 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 44,22 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Brăila la București?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Brăila la București este de 44,22 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Brăila și București cu autobuz?
Distanța între Brăila și București este de 174,85 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Brăila și București?
Călătoria de la Brăila la București durează în medie 4 ore 36 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 30 min..
Ce companii operează de la Brăila la București?
Ruta Brăila - București este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Gergі E M și Transfero ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Brăila la București?
Ruta de la Brăila la București are în medie 22 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Brăila la București?
Primul autobuz de la Brăila la București pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Brăila la București?
Ultimul autobuz de la Brăila la București pleacă la orele 19:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Brăila la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 44,22 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Brăila la București?
Există în medie 22 de la Brăila pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Brăila și București?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Brăila și București este 3 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Brăila la București?
Da, există un autobuz direct între Brăila și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Brăila la București?
Călătoria cu autobuz de la Brăila la București creează 13.11kg emisii de CO2.

Treceți local de la Brăila

Rute populare

Escapade de weekend de la Brăila

Rute internaționale din Brăila și zonele din apropiere

Alte destinații de la Brăila

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare