Tren București - Cluj-Napoca prețuri de la 3,32 lei

Începe de la
3,32 lei
Descoperă

București la Cluj-Napoca de la tren

Călătoria de la București la Cluj-Napoca de la tren este de 324,98 km și durează 9 ore 42 min.. Există 56 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:20 și ultima la 22:25. Este posibil să călătoriți de la București la Cluj-Napoca cu tren pentru doar 3,32 lei sau până la 301,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 3,32 lei.

Cel mai mic pret3,32 lei
Durata călătoriei9 ore 42 min.
Conexiune pe zi56
Cel mai mic pret3,32 lei
Cel mai mare preț301,24 lei
Prima Plecare01:20
Ultima Plecare22:25
Distanţă324,98 km
PlecareBucurești
SosireCluj-Napoca
TransportatoriRegio Calatori, Romanian RailwaysDetalii

Tren Bilete de la Bucharest la Cluj-Napoca

Data plecării
sâmbătă, 9 dec. 2023

Călătoria de la București la Cluj-Napoca cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Cluj-Napoca? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Cluj-Napoca, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Cluj-Napoca?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Cluj-Napoca. Însă în medie veți plăti în jur de 88,54 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 3,32 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Cluj-Napoca vă va costa 88,54 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la București la Cluj-Napoca cu trenul?

Călătoria de la București la Cluj-Napoca cu trenul va dura, de obicei, 9 ore 42 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 324,98 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 9 ore 42 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la București la Cluj-Napoca acoperă o distanță de 324,98 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 ore 42 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 28 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Cluj-Napoca făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laCluj-Napoca?

Veți putea pleca din București folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Cluj-Napoca. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Cluj-Napoca, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Cluj-Napoca au loc în fiecare zi?

Ruta de la București la Cluj-Napoca este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 56 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Cluj-Napoca, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 21 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 35 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Cluj-Napoca

Bilete ieftine de tren de la București la Cluj-Napoca
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Cluj-Napoca.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Cluj-Napoca, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Cluj-Napoca.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Cluj-Napoca

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 2,83 lei la 18,37 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 85% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Cluj-Napoca

Cele mai ieftine bilete de tren București - Cluj-Napoca pot fi găsite până la 3,91 lei dacă aveți noroc sau 73,44 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 101,29 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cluj-Napoca cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Cluj-Napoca, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Regio Calatori, Interregional Calatori și Astra Trans Carpatic de la București la Cluj-Napoca
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Cluj-Napoca cu train.
Facilităţi Regio Calatori Interregional Calatori Astra Trans Carpatic Softrans Transferoviar Calatori CFR Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check check
bicycle Bicicleta check check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check check
luggage Bagaje cross check cross cross check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross cross cross cross check
wifi Wifi cross cross cross cross cross check
power_sockets Prize cross cross cross cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross cross cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross cross cross cross check

București la Cluj-Napoca Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
22.75kg
Autobuz
24.37kg
Zbor
65kg
Mașină
52kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Cluj-Napoca cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Cluj-Napoca sunt 22.75kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Cluj-Napoca? Luând trenul între București și Cluj-Napoca veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 42.25kg față de un zbor, 1.62kg față de autobuz și 29.25kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Cluj-Napoca?
Un bilet de tren de la București la Cluj-Napoca este de 88,54 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 3,32 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Cluj-Napoca?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Cluj-Napoca este de 3,32 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Cluj-Napoca cu tren?
Distanța între București și Cluj-Napoca este de 324,98 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Cluj-Napoca?
Călătoria de la București la Cluj-Napoca durează în medie 9 ore 42 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 28 min..
Ce companii operează de la București la Cluj-Napoca?
Ruta București - Cluj-Napoca este acoperită de 6 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, Romanian Railways, Interregional Calatori, Astra Trans Carpatic, Softrans, Transferoviar Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Cluj-Napoca?
Ruta de la București la Cluj-Napoca are în medie 56 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Cluj-Napoca?
Primul tren de la București la Cluj-Napoca pleacă la orele 01:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Cluj-Napoca?
Ultimul tren de la București la Cluj-Napoca pleacă la orele 22:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Cluj-Napoca?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 3,32 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Cluj-Napoca?
Există în medie 21 de la București pentru a merge la Cluj-Napoca.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Cluj-Napoca?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Cluj-Napoca este 0 ore 28 min..
Există un tren direct de la București la Cluj-Napoca?
Da, există un tren direct între București și Cluj-Napoca.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Cluj-Napoca?
Călătoria cu tren de la București la Cluj-Napoca creează 22.75kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Cluj-Napoca

Rute asemănătoare

Alte rute populare