• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la București până la Cluj-Napoca Starting from 69,65 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Călătoria de la București la Cluj-Napoca cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Cluj-Napoca? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Cluj-Napoca, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Cluj-Napoca?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Cluj-Napoca. Însă în medie veți plăti în jur de 100,33 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 69,65 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.București la Cluj-Napoca transport tren

Cel mai bun preț 74,65 RON
Durata călătoriei 13 h 56 min
Călătorii pe zi 39
Prima plecare 08:00
Ultima plecare 01:30
Distanța 325 km

Prețul biletului București - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
243,52 RON
48,72 RON
Mâine
277,04 RON
82,83 RON
În 2 zile
277,04 RON
63,34 RON
În 3 zile
235,97 RON
Detalii
În 4 zile
103,83 RON
Detalii
În 5 zile
204,59 RON
Detalii
În 6 zile
202,06 RON
87,70 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
38
Transportatori
1
Prețul minim
69,65 RON
Prețul maxim
163,65 RON

București - Cluj-Napoca

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Zbor

67,09 RON

Data
Vineri 29 Octombrie 2021
Ryanair-logo
Otopeni Intl - Napoca
17:15 - 11:40
Ryanair
18h 25min
1 schimbări
CO2: 65.24kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 21 min
București Nord - Cluj Napoca Est
08:00 - 18:21
74,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 44 min
București Nord - Cluj Napoca Est
20:45 - 07:01
74,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 48 min
București Nord - Cluj Napoca Est
23:05 - 12:17
74,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 35 min
București Obor - Cluj Napoca
19:15 - 09:50
75,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 54 min
București Nord - Cluj Napoca Est
11:55 - 23:49
76,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 55 min
București Obor - Cluj Napoca
11:00 - 00:55
77 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 9 h 46 min
București Nord - Cluj Napoca Est
23:05 - 13:19
77,05 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Cluj-Napoca cu trenul?

Călătoria între București și Cluj-Napoca cu trenul durează de obicei 13 h 49 min pentru a acoperi o distanță de 325 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Cluj-Napoca vă va duce 8 h 51 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Cluj-Napoca, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Cluj-Napoca?

Prima plecare zilnică de la București la Cluj-Napoca este la 08:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 01:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Cluj-Napoca. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Cluj-Napoca?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Cluj-Napoca. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Băneasa, București Nord și București Obor. Acestea se leagă de stații care includ Cluj Napoca și Cluj Napoca Est din Cluj-Napoca. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Cluj-Napoca.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Cluj-Napoca?

Veți putea să călătoriți de la București la Cluj-Napoca folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 39 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 42 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Cluj-Napoca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 7 legături directe de la București la Cluj-Napoca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 32 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.