Train Illustration

Gasiți un tren de la București până la Cluj-Napoca

Starting from
74,86 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la București la Cluj-Napoca cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Cluj-Napoca? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Cluj-Napoca, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Cluj-Napoca?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Cluj-Napoca. Însă în medie veți plăti în jur de 111,70 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 74,86 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.București la Cluj-Napoca transport tren

Durata călătoriei 12 h 46 min
Călătorii pe zi 34
Prima plecare 09:08
Ultima plecare 00:05
Distanța 325 km
Plecare București
Sosire Cluj-Napoca
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Prețul biletului București - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
Detalii
92,84 RON
Mâine
Detalii
92,84 RON
În 2 zile
Detalii
73,30 RON
În 3 zile
Detalii
92,84 RON
În 4 zile
Detalii
102,61 RON
În 5 zile
Detalii
92,84 RON
În 6 zile
Detalii
97,73 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
34
Transportatori
3
Prețul minim
74,86 RON
Prețul maxim
183,93 RON

București - Cluj-Napoca

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

90 RON

Data
Luni 10 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
București Băneasa - Cluj Napoca Est
09:16 - 21:46
CFR Călători
12h 30min
3 schimbări
CO2: 0.93kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Cluj-Napoca cu trenul?

Călătoria între București și Cluj-Napoca cu trenul durează de obicei 12 h 43 min pentru a acoperi o distanță de 325 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Cluj-Napoca vă va duce 8 h 37 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Cluj-Napoca, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Cluj-Napoca?

Prima plecare zilnică de la București la Cluj-Napoca este la 09:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 00:05. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Cluj-Napoca. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Cluj-Napoca?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Cluj-Napoca. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Băneasa, București Nord și București Obor. Acestea se leagă de stații care includ Cluj Napoca Est și Cluj Napoca din Cluj-Napoca. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Cluj-Napoca.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Cluj-Napoca?

Veți putea să călătoriți de la București la Cluj-Napoca folosind companii precum Infofer, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 34 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 44 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Cluj-Napoca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 6 legături directe de la București la Cluj-Napoca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 28 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback