• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Ploieşti

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Ploieşti

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Ploieşti

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Ploieşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Iaşi la Ploieşti transport autobuz

Distanța 275 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Iaşi - Ploieşti

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

25,15 RON

Data
Joi 14 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Iași - Gral. Eremia Grigorescu
12:47 - 17:58
CFR Călători
5h 11min
1 schimbări
CO2: 9.9kg
Cel mai ieftin
Mirtrans Express-logo
Mirtrans Express
Durata: 5 h 45 min
Iasi - Statuie Mihai Viteazu (Copou) - Ploiesti - Petrom Intrare/ Lukoil Iesire
00:00 - 05:45
75 RON
Autogari-logo
Autogari
Durata: 6 h 42 min
Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Ploiesti - Autogara Sud-Giadi Gold (Ploiesti Sud)
08:30 - 15:12
Autogari-logo
Autogari
Durata: 6 h 42 min
Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Ploiesti - Autogara Sud-Giadi Gold (Ploiesti Sud)
16:30 - 23:12

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Ploieşti cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Ploieşti cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 276 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

Când sunt plecările de la Iaşi la Ploieşti?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Ploieşti, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laPloieşti?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iasi - Statuie Mihai Viteazu (Copou) și Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL. Sosind la Ploieşti, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Ploiesti - Petrom Intrare/ Lukoil Iesire și Ploiesti - Autogara Sud-Giadi Gold (Ploiesti Sud). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Ploieşti.

Câte călătorii de la Iaşi la Ploieşti sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.