Autobuz Iaşi - Ploieşti preturi de la 77,01 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Ploieşti cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Ploieşti cu autobuzul este de 275,39 km și durează 6 ore 32 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:30 și ultima la 17:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Ploieşti cu autobuz pentru doar 77,01 lei sau până la 77,11 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 77,01 lei.

Cel mai mic pret77,01 lei
Durata călătoriei6 ore 32 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret77,01 lei
Cel mai mare preț77,11 lei
Prima Plecare09:30
Ultima Plecare17:30
Distanţă275,39 km
PlecareIaşi
SosirePloieşti
TransportatoriMirTrans Express, autogari

Autobuz Bilete de la Iași la Ploieşti

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Ploieşti

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Ploieşti? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Iaşi la Ploieşti?

Când călătoriți de la Iaşi la Ploieşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 77,06 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 77,01 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Iaşi la Ploieşti vă va costa 77,06 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Ploieşti cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Ploieşti cu autobuzul va dura, de obicei, 6 ore 32 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 275,39 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 6 ore 32 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Iaşi la Ploieşti acoperă o distanță de 275,39 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 6 ore 32 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 5 ore 45 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Ploieşti făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Ploieşti?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Ploieşti la 09:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 17:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Ploieşti la 09:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 17:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Iaşi la Ploieşti cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Ploiești Vest,Ploiești Sud din Ploieşti. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Ploieşti, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Ploieşti?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Ploieşti, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 2 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între Iaşi și Ploieşti. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Ploieşti

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Ploieşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Ploieşti pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu autobuzul

Când călătoriți la Ploieşti cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Ploieşti Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
19.28kg
Autobuz
20.65kg
Zbor
55.08kg
Mașină
44.06kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Ploieşti?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Ploieşti este de 77,06 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 77,01 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Ploieşti este de 77,01 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Ploieşti cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Ploieşti este de 275,39 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Ploieşti?
Călătoria de la Iaşi la Ploieşti durează în medie 6 ore 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 45 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Ploieşti?
Ruta Iaşi - Ploieşti este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, MirTrans Express și autogari ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Ploieşti?
Ruta de la Iaşi la Ploieşti are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Ploieşti?
Primul autobuz de la Iaşi la Ploieşti pleacă la orele 09:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Ploieşti?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Ploieşti pleacă la orele 17:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 77,01 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Ploieşti?
Există în medie 2 de la Iaşi pentru a merge la Ploieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Ploieşti este 5 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Ploieşti?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Ploieşti?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Ploieşti creează 20.65kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare