Autobuz Buzău - Ploieşti preturi de la 10,26 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Buzău la Ploieşti cu autobuzul

Călătoria de la Buzău la Ploieşti cu autobuzul este de 67,98 km și durează 1 oră 32 min.. Există 21 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:00 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Ploieşti cu autobuz pentru doar 10,26 lei sau până la 20,72 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 10,26 lei.

Cel mai mic pret10,26 lei
Durata călătoriei1 oră 32 min.
Conexiune pe zi21
Cel mai mic pret10,26 lei
Cel mai mare preț20,72 lei
Prima Plecare08:00
Ultima Plecare23:00
Distanţă67,98 km
PlecareBuzău
SosirePloieşti
Transportatoritransemma, aventin

Autobuz Bilete de la Buzău la Ploieşti

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Buzău la Ploieşti cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Buzău la Ploieşti. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Buzău la Ploieşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Buzău la Ploieşti. În medie, însă, veți plăti în jur de 16,56 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 10,26 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Buzău la Ploieşti. În medie, însă, veți plăti în jur de 16,56 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează să ajung de la Buzău la Ploieşti cu autobuzul?

Călătoria de la Buzău la Ploieşti cu autobuzul va dura, de obicei, 1 oră 32 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 67,98 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 32 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Buzău la Ploieşti acoperă o distanță de 67,98 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 1 oră 32 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 40 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Buzău la Ploieşti făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Buzău la Ploieşti?

Prima plecare zilnică de la Buzău la Ploieşti este la 08:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Buzău și Ploieşti. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Buzău va fi la 08:00, iar ultima plecare va fi la 23:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Buzău la Ploieşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Buzău laPloieşti?

În Buzău, stațiile de plecare includ Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău,Buzau Petrol Station Petrom,Buzău, Autogara Nord. Când veți sosi în Ploieşti, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Ploiești Vest,Ploiești Sud. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Buzău spre Ploieşti?

Dacă vreți să ajungeți de la Buzău la Ploieşti, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 21 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 21 călătorii directe între Buzău și Ploieşti. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Ploieşti

Bilete ieftine de autobuz de la Buzău la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Ploieşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Buzău la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de autobuz Buzău - Ploieşti pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu autobuzul

Când călătoriți la Ploieşti cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Buzău la Ploieşti Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
4.76kg
Autobuz
5.1kg
Zbor
13.6kg
Mașină
10.88kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Buzău la Ploieşti?
Un bilet de autobuz de la Buzău la Ploieşti este de 16,56 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 10,26 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Buzău la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Buzău la Ploieşti este de 10,26 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Ploieşti cu autobuz?
Distanța între Buzău și Ploieşti este de 67,98 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Buzău și Ploieşti?
Călătoria de la Buzău la Ploieşti durează în medie 1 oră 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 40 min..
Ce companii operează de la Buzău la Ploieşti?
Ruta Buzău - Ploieşti este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, transemma, aventin și autogari ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Buzău la Ploieşti?
Ruta de la Buzău la Ploieşti are în medie 21 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Buzău la Ploieşti?
Primul autobuz de la Buzău la Ploieşti pleacă la orele 08:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Buzău la Ploieşti?
Ultimul autobuz de la Buzău la Ploieşti pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 10,26 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Buzău la Ploieşti?
Există în medie 21 de la Buzău pentru a merge la Ploieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Buzău și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Buzău și Ploieşti este 0 ore 40 min..
Există un autobuz direct de la Buzău la Ploieşti?
Da, există un autobuz direct între Buzău și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Buzău la Ploieşti?
Călătoria cu autobuz de la Buzău la Ploieşti creează 5.1kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare