Tren Craiova - Iaşi prețuri de la 50,09 lei

Începe de la
50,09 lei

Craiova la Iaşi de la tren

Călătoria de la Craiova la Iaşi de la tren este de 433,26 km și durează 12 ore 13 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:07 și ultima la 18:20. Este posibil să călătoriți de la Craiova la Iaşi cu tren pentru doar 50,09 lei sau până la 210,90 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 50,09 lei.

Cel mai mic pret50,09 lei
Durata călătoriei12 ore 13 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret50,09 lei
Cel mai mare preț210,90 lei
Prima Plecare00:07
Ultima Plecare18:20
Distanţă433,26 km
PlecareCraiova
SosireIaşi
TransportatoriSoftrans, CFR CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Craiova la Iași

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Ajungeți de la Craiova la Iaşi cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Craiova la Iaşi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Craiova la Iaşi?

În medie, un bilet de tren de la Craiova la Iaşi vă va costa 143,61 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 50,09 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Craiova la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Craiova la Iaşi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 143,61 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Craiova la Iaşi cu trenul?

Călătoria de la Craiova la Iaşi cu trenul va dura, de obicei, 12 ore 13 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 433,26 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 12 ore 13 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Craiova și Iaşi este în jur de 433,26 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 12 ore 13 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Craiova și Iaşi durează 5 ore 50 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Craiova la Iaşi?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Craiova și Iaşi. Vă puteți începe călătoria în Craiova la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Iaşi. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Craiova la Iaşi.

Câte călătorii de la Craiova la Iaşi au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Craiova la Iaşi folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 10 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Craiova la Iaşi folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Craiova la Iaşi în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 10 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Craiova la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Craiova la Iași

Bilete ieftine de tren de la Craiova la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Craiova la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Craiova la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Craiova la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Craiova la Iași

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 38,06 lei la 63,13 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 40% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Craiova la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de tren Craiova - Iaşi pot fi găsite până la 59,56 lei dacă aveți noroc sau 113,31 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 140,97 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Iaşi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord Softrans, CFR Calatori și Astra Trans Carpatic de la Craiova la Iaşi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Craiova la Iaşi cu train.
Facilităţi Softrans CFR Calatori Astra Trans Carpatic Regio Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
bicycle Bicicleta check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross cross
wifi Wifi cross check cross cross
power_sockets Prize cross check cross cross
luggage Bagaje cross check cross cross
accessibility Accesibilitate cross check cross cross
air_con Aer condiționat cross check cross cross

Craiova la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
30.33kg
Autobuz
32.49kg
Zbor
86.65kg
Mașină
69.32kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Craiova la Iaşi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Craiova și Iaşi sunt 30.33kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Craiova și Iaşi? Luând trenul între Craiova și Iaşi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 56.32kg față de un zbor, 2.16kg față de autobuz și 38.99kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Craiova la Iaşi?
Un bilet de tren de la Craiova la Iaşi este de 143,61 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 50,09 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Craiova la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Craiova la Iaşi este de 50,09 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Craiova și Iaşi cu tren?
Distanța între Craiova și Iaşi este de 433,26 km.
Cât durează călătoria cu tren între Craiova și Iaşi?
Călătoria de la Craiova la Iaşi durează în medie 12 ore 13 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 50 min..
Ce companii operează de la Craiova la Iaşi?
Ruta Craiova - Iaşi este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Softrans, CFR Calatori, Astra Trans Carpatic și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Craiova la Iaşi?
Ruta de la Craiova la Iaşi are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Craiova la Iaşi?
Primul tren de la Craiova la Iaşi pleacă la orele 00:07. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Craiova la Iaşi?
Ultimul tren de la Craiova la Iaşi pleacă la orele 18:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Craiova la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 50,09 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Craiova la Iaşi?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Craiova pentru a merge la Iaşi. Puteți merge de la Craiova International Airport CRA și Craiova (Autogara Pelendava Nord) și puteți ajunge la Iasi.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Craiova și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Craiova și Iaşi este 5 ore 50 min..
Există un tren direct de la Craiova la Iaşi?
Da, există un tren direct între Craiova și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Craiova la Iaşi?
Călătoria cu tren de la Craiova la Iaşi creează 30.33kg emisii de CO2.

Treceți local de la Craiova

Rute populare

Escapade de weekend de la Craiova

Rute internaționale din Craiova și zonele din apropiere

Alte destinații de la Craiova

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare