Autobuz București - Vaslui preturi de la 39,29 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 123,62 lei
Mâine 117,81 lei
2 zile 117,81 lei
3 zile 117,81 lei

București la Vaslui cu autobuzul

Călătoria de la București la Vaslui cu autobuzul este de 275,91 km și durează 5 ore 32 min.. Există 17 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la București la Vaslui cu autobuz pentru doar 39,29 lei sau până la 123,77 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 39,29 lei.

Cel mai mic pret39,29 lei
Durata călătoriei5 ore 32 min.
Conexiune pe zi17
Cel mai mic pret39,29 lei
Cel mai mare preț123,77 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare22:30
Distanţă275,91 km
PlecareBucurești
SosireVaslui
TransportatoriTransfero, Transfero Airport Transfer

Autobuz Bilete de la București la Vaslui

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Vaslui cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Vaslui? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la București la Vaslui cu autobuzul?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Vaslui costă 39,29 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 116,34 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Vaslui.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Vaslui. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Vaslui. În medie, însă, veți plăti în jur de 116,34 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Vaslui cu autobuzul?

Distanța dintre București și Vaslui este aproximativ 275,91 km. În general, va dura în jur de 5 ore 32 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la București la Vaslui, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Vaslui vor termina călătoria în 5 ore 29 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 5 ore 32 min. pentru a parcurge 275,91 km între București și Vaslui.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Vaslui?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Vaslui. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP. Acestea se leagă de stații care includ Vaslui, Strada Alexandru Vlahuță,VASLUI din Vaslui. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Vaslui.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Vaslui?

Veți putea să călătoriți de la București la Vaslui folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 17 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Vaslui folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 17 legături directe de la București la Vaslui în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Vaslui. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Vaslui

Bilete ieftine de autobuz de la București la Vaslui
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Vaslui.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Vaslui, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Vaslui.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Vaslui

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 119,81 lei la 259,37 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 54% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Vaslui

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Vaslui pot fi găsite până la 117,27 lei dacă aveți noroc sau 127,15 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 161,25 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Vaslui cu autobuzul

Când călătoriți la Vaslui cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la București la Vaslui
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Vaslui cu bus.
Facilităţi Transfero
wifi Wifi check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Vaslui Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
19.31kg
Autobuz
20.69kg
Zbor
55.18kg
Mașină
44.15kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Vaslui?
Un bilet de autobuz de la București la Vaslui este de 116,34 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 39,29 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Vaslui?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Vaslui este de 39,29 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Vaslui cu autobuz?
Distanța între București și Vaslui este de 275,91 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Vaslui?
Călătoria de la București la Vaslui durează în medie 5 ore 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 29 min..
Ce companii operează de la București la Vaslui?
Ruta București - Vaslui este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transfero și Transfero Airport Transfer ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Vaslui?
Ruta de la București la Vaslui are în medie 17 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Vaslui?
Primul autobuz de la București la Vaslui pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Vaslui?
Ultimul autobuz de la București la Vaslui pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Vaslui?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 39,29 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Vaslui?
Există în medie 17 de la București pentru a merge la Vaslui.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Vaslui?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Vaslui este 5 ore 29 min..
Există un autobuz direct de la București la Vaslui?
Da, există un autobuz direct între București și Vaslui.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Vaslui?
Călătoria cu autobuz de la București la Vaslui creează 20.69kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Vaslui

Rute asemănătoare

Alte rute populare