Autobuz Iaşi - Galaţi preturi de la 46,18 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Galaţi cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Galaţi cu autobuzul este de 194,21 km și durează 5 ore 25 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:50 și ultima la 16:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Galaţi cu autobuz pentru doar 46,18 lei sau până la 72,07 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 46,18 lei.

Cel mai mic pret46,18 lei
Durata călătoriei5 ore 25 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret46,18 lei
Cel mai mare preț72,07 lei
Prima Plecare08:50
Ultima Plecare16:30
Distanţă194,21 km
PlecareIaşi
SosireGalaţi
Transportatoriautogari, pagebo_trans_junior

Autobuz Bilete de la Iași la Galaţi

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la Iaşi la Galaţi cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Galaţi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Iaşi la Galaţi?

Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Galaţi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Galaţi vor costa 46,18 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 59,96 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Galaţi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 59,96 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să ajung de la Iaşi la Galaţi cu autobuzul?

Distanța dintre Iaşi și Galaţi este aproximativ 194,21 km. În general, va dura în jur de 5 ore 25 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Galaţi, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Galaţi vor termina călătoria în 4 ore 40 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 5 ore 25 min. pentru a parcurge 194,21 km între Iaşi și Galaţi.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Galaţi?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Galaţi la 08:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 16:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima plecare a serii de la Iaşi la Galaţi este la 08:50, în timp ce ultima călătorie pornește la 16:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Galaţi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Galaţi?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Galaţi. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iași, Billa. Acestea se leagă de stații care includ Galati Strada Brailei,Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati (ro) din Galaţi. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Galaţi.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Galaţi?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Galaţi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 5 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Galaţi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Galaţi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 5 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Galaţi

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Galaţi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Galaţi

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Galaţi pot fi găsite până la 39,63 lei dacă aveți noroc sau 45,65 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 46,76 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu autobuzul

Când călătoriți la Galaţi cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Galaţi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
13.59kg
Autobuz
14.57kg
Zbor
38.84kg
Mașină
31.07kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Galaţi?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Galaţi este de 59,96 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 46,18 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Galaţi este de 46,18 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Galaţi cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Galaţi este de 194,21 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Galaţi?
Călătoria de la Iaşi la Galaţi durează în medie 5 ore 25 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 40 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Galaţi?
Ruta Iaşi - Galaţi este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari și pagebo_trans_junior ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Galaţi?
Ruta de la Iaşi la Galaţi are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Galaţi?
Primul autobuz de la Iaşi la Galaţi pleacă la orele 08:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Galaţi?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Galaţi pleacă la orele 16:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 46,18 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Galaţi?
Există în medie 5 de la Iaşi pentru a merge la Galaţi.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Galaţi este 4 ore 40 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Galaţi?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Galaţi?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Galaţi creează 14.57kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare