Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Galaţi

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Galaţi

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Galaţi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Iaşi la Galaţi transport autobuz

Distanța 194 km
Plecare Iaşi
Sosire Galaţi
Transportatori Autogari, Patru Plus Trans, Pagebo Trans Junior, BEPS TRAVEL

Prețul biletului Iaşi - Galaţi în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
4
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Iaşi - Galaţi

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Galaţi cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 194 km de la Iaşi la Galaţi. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Galaţi ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Galaţi?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Galaţi, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laGalaţi?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iasi - Autogara Iasi Vest Metchim SA (Pacurari), Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL și Iasi - Gara CFR - Mc Donald's. Când veți sosi în Galaţi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Galati - Autogara Metropoli (Autogara Metropoli SRL) și Galati - Hotel Magnus, Str. Otelarilor. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Iaşi la Galaţi sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback