Autobuz Buzău - Galaţi preturi de la 25,65 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Buzău la Galaţi cu autobuzul

Călătoria de la Buzău la Galaţi cu autobuzul este de 100,95 km și durează 2 ore 9 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 14:30 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Galaţi cu autobuz pentru doar 25,65 lei sau până la 30,83 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,65 lei.

Cel mai mic pret25,65 lei
Durata călătoriei2 ore 9 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret25,65 lei
Cel mai mare preț30,83 lei
Prima Plecare14:30
Ultima Plecare23:00
Distanţă100,95 km
PlecareBuzău
SosireGalaţi
Transportatoriautogari, aventin

Autobuz Bilete de la Buzău la Galaţi

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Buzău la Galaţi cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Buzău la Galaţi. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Buzău la Galaţi?

În medie, un bilet de autobuz de la Buzău la Galaţi vă va costa 28,24 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 25,65 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Buzău la Galaţi. În medie, însă, veți plăti în jur de 28,24 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Buzău la Galaţi cu autobuzul?

Cu o distanță de 100,95 km între Buzău și Galaţi, de obicei va dura 2 ore 9 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 2 ore 9 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Pentru a ajunge mai repede de la Buzău la Galaţi, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Buzău și Galaţi vor termina călătoria în 2 ore 0 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 2 ore 9 min. pentru a parcurge 100,95 km între Buzău și Galaţi.

În ce moment al zilei pot călători de la Buzău la Galaţi?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Buzău la Galaţi la 14:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. În general, prima plecare a serii din Buzău va fi la 14:30, iar ultima plecare va fi la 23:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Buzău la Galaţi se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Buzău la Galaţi?

Veți putea pleca din Buzău folosind stații precum Buzău, Autogara Nord,Buzau Petrol Station Petrom,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău. Acestea vă conectează cu stații care includ Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati (ro),Galati Strada Brailei din Galaţi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Buzău, fie în Galaţi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Buzău la Galaţi?

Veți putea să călătoriți de la Buzău la Galaţi folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 5 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Buzău la Galaţi folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 5 legături directe de la Buzău la Galaţi în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Galaţi

Bilete ieftine de autobuz de la Buzău la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Galaţi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Buzău la Galaţi

Cele mai ieftine bilete de autobuz Buzău - Galaţi pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu autobuzul

Când călătoriți la Galaţi cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Buzău la Galaţi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
7.07kg
Autobuz
7.57kg
Zbor
20.19kg
Mașină
16.15kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Buzău la Galaţi?
Un bilet de autobuz de la Buzău la Galaţi este de 28,24 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Buzău la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Buzău la Galaţi este de 25,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Galaţi cu autobuz?
Distanța între Buzău și Galaţi este de 100,95 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Buzău și Galaţi?
Călătoria de la Buzău la Galaţi durează în medie 2 ore 9 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 0 min..
Ce companii operează de la Buzău la Galaţi?
Ruta Buzău - Galaţi este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari, aventin și _b_duotex_com_b_ ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Buzău la Galaţi?
Ruta de la Buzău la Galaţi are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Buzău la Galaţi?
Primul autobuz de la Buzău la Galaţi pleacă la orele 14:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Buzău la Galaţi?
Ultimul autobuz de la Buzău la Galaţi pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 25,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Buzău la Galaţi?
Există în medie 5 de la Buzău pentru a merge la Galaţi.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Buzău și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Buzău și Galaţi este 2 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Buzău la Galaţi?
Da, există un autobuz direct între Buzău și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Buzău la Galaţi?
Călătoria cu autobuz de la Buzău la Galaţi creează 7.57kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare