Autobuz București - Petroşani preturi de la 53,31 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
53,31 lei

București la Petroşani cu autobuzul

Călătoria de la București la Petroşani cu autobuzul este de 242,13 km și durează 6 ore 46 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:35 și ultima la 18:15. Este posibil să călătoriți de la București la Petroşani cu autobuz pentru doar 53,31 lei sau până la 67,19 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 53,31 lei.

Cel mai mic pret53,31 lei
Durata călătoriei6 ore 46 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret53,31 lei
Cel mai mare preț67,19 lei
Prima Plecare09:35
Ultima Plecare18:15
Distanţă242,13 km
PlecareBucurești
SosirePetroşani
Transportatorinormandia, viitorul

Autobuz Bilete de la Bucharest la Petroşani

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Petroşani

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Petroşani? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Petroşani, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Petroşani?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Petroşani. În medie, însă, veți plăti în jur de 62,30 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 53,31 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Petroşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Petroşani, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 62,30 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la București la Petroşani cu autobuzul?

Cu o distanță de 242,13 km între București și Petroşani, de obicei va dura 6 ore 46 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 6 ore 46 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între București și Petroşani cu autobuzul durează de obicei 6 ore 46 min. pentru a acoperi o distanță de 242,13 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Petroşani vă va duce 6 ore 34 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Petroşani, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Petroşani?

Prima călătorie a zilei pornește de la București la 09:35. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 18:15. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Petroşani. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima plecare a serii de la București la Petroşani este la 09:35, în timp ce ultima călătorie pornește la 18:15. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Petroşani. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laPetroşani?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari. Sosind la Petroşani, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Petroșani (st. Spital Urgenta),Lunca Jiului hc. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Petroşani.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Petroşani?

Veți putea să călătoriți de la București la Petroşani folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 3 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Petroşani folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 3 legături directe de la București la Petroşani în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Petroşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Petroşani

Bilete ieftine de autobuz de la București la Petroşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Petroşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Petroşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Petroşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Petroşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Petroşani

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Petroşani pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Petroşani cu autobuzul

Când călătoriți la Petroşani cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Petroşani Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
16.95kg
Autobuz
18.16kg
Zbor
48.43kg
Mașină
38.74kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Petroşani?
Un bilet de autobuz de la București la Petroşani este de 62,30 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 53,31 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Petroşani?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Petroşani este de 53,31 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Petroşani cu autobuz?
Distanța între București și Petroşani este de 242,13 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Petroşani?
Călătoria de la București la Petroşani durează în medie 6 ore 46 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 34 min..
Ce companii operează de la București la Petroşani?
Ruta București - Petroşani este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, normandia și viitorul ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Petroşani?
Ruta de la București la Petroşani are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Petroşani?
Primul autobuz de la București la Petroşani pleacă la orele 09:35. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Petroşani?
Ultimul autobuz de la București la Petroşani pleacă la orele 18:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Petroşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 53,31 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Petroşani?
Există în medie 3 de la București pentru a merge la Petroşani.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Petroşani?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Petroşani este 6 ore 34 min..
Există un autobuz direct de la București la Petroşani?
Da, există un autobuz direct între București și Petroşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Petroşani?
Călătoria cu autobuz de la București la Petroşani creează 18.16kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Petroşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare