Autobuz Iaşi - Tulcea preturi de la 92,30 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Tulcea cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Tulcea cu autobuzul este de 241,09 km și durează 6 ore 30 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 14:00 și ultima la 15:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Tulcea cu autobuz pentru doar 92,30 lei sau până la 93,04 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 92,30 lei.

Cel mai mic pret92,30 lei
Durata călătoriei6 ore 30 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret92,30 lei
Cel mai mare preț93,04 lei
Prima Plecare14:00
Ultima Plecare15:00
Distanţă241,09 km
PlecareIaşi
SosireTulcea
Transportatoriautogari

Autobuz Bilete de la Iași la Tulcea

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la Iaşi la Tulcea cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Tulcea? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Iaşi la Tulcea?

Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Tulcea variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Tulcea vor costa 92,30 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 92,84 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tulcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Tulcea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 92,84 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Tulcea cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Tulcea cu autobuzul va dura, de obicei, 6 ore 30 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 241,09 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 6 ore 30 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Tulcea, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Tulcea vor termina călătoria în 6 ore 30 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 6 ore 30 min. pentru a parcurge 241,09 km între Iaşi și Tulcea.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Tulcea?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Tulcea, care de obicei este la 14:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 15:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima plecare a serii de la Iaşi la Tulcea este la 14:00, în timp ce ultima călătorie pornește la 15:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Tulcea. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laTulcea?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Billa. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Tulcea la următoarele stații: Tulcea Autogara. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Tulcea. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Tulcea?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Tulcea folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Tulcea folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Iaşi la Tulcea în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tulcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Tulcea

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Tulcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Tulcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tulcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Tulcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Tulcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Tulcea

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Tulcea pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tulcea cu autobuzul

Când călătoriți la Tulcea cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Tulcea Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
16.88kg
Autobuz
18.08kg
Zbor
48.22kg
Mașină
38.57kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Tulcea?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Tulcea este de 92,84 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 92,30 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Tulcea?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Tulcea este de 92,30 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Tulcea cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Tulcea este de 241,09 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Tulcea?
Călătoria de la Iaşi la Tulcea durează în medie 6 ore 30 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 30 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Tulcea?
Ruta de la Iaşi la Tulcea are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Tulcea?
Primul autobuz de la Iaşi la Tulcea pleacă la orele 14:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Tulcea?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Tulcea pleacă la orele 15:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Tulcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 92,30 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Tulcea?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Tulcea.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Tulcea?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Tulcea este 6 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Tulcea?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Tulcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Tulcea?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Tulcea creează 18.08kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Tulcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare