• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Tulcea

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Tulcea

Ajungeți de la Iaşi la Tulcea cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Tulcea? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Iaşi la Tulcea transport autobuz

Distanța 241 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Iaşi - Tulcea

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

138,55 RON

Data
Sâmbătă 9 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Nicolina - Tulcea Mărfuri
06:25 - 19:15
CFR Călători
12h 50min
2 schimbări
CO2: 8.67kg
Cel mai ieftin
Autogari-logo
Autogari
Durata: 6 h 30 min
Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Tulcea - Autogara Conex Trans SRL
14:00 - 20:30
90 RON

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Tulcea cu autobuzul?

Distanța dintre Iaşi și Tulcea este aproximativ 241 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Tulcea?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Tulcea, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Iaşi la Tulcea cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL. Când veți sosi în Tulcea, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Tulcea - Autogara Conex Trans SRL. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Tulcea?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tulcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.