Tren Botoroaga - București prețuri de la 10,85RON

Începe de la
10,85RON
Descoperă

Botoroaga la București de la tren

Călătoria de la Botoroaga la București de la tren este de 54,7 km și durează 6 min. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:50 și ultima la 21:04. Este posibil să călătoriți de la Botoroaga la București cu tren pentru doar 10,85RON sau până la 31,17RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 10,85RON.

Cel mai bun preț 10,85RON
Durata călătoriei 6 min
Conexiune pe zi 9
Cel mai mic pret 10,85RON
Cel mai mare preț 31,17RON
Prima Plecare 05:50
Ultima Plecare 21:04
Distanţă 54,7 km
Plecare Botoroaga
Sosire București
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Botoroaga la București

  Sep 29
  Detalii
  25°
  Sep 30
  Detalii
  26°
  Oct 01
  Detalii
  25°
  Oct 02
  Detalii
  23°
  Oct 03
  Detalii
  22°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  24°
  Oct 06
  Detalii
  25°
  Oct 07
  Detalii
  25°
  Oct 08
  Detalii
  19°
  Oct 09
  Detalii
  19°
  Oct 10
  Detalii
  22°
  Oct 11
  Detalii
  21°
  Oct 12
  Detalii
  14°
  Oct 13
  Detalii
  11°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Botoroaga la București

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Botoroaga la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Botoroaga la București?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Botoroaga la București. Însă în medie veți plăti în jur de 19,55RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 10,45RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Botoroaga la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Botoroaga la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Botoroaga la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Botoroaga la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Botoroaga la București

Cele mai ieftine bilete de tren Botoroaga - București pot fi găsite până la 9RON dacă aveți noroc sau 11RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 12RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Botoroaga la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Botoroaga la București cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Botoroaga la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.0kg
Autobuz
0.2kg
Zbor
9.0kg
Mașină
0.9kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Botoroaga la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Botoroaga și București sunt 0.0kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Botoroaga și București? Luând trenul între Botoroaga și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 9.0kg față de un zbor, 0.2kg față de autobuz și 0.8kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Botoroaga la București?
Un bilet de tren de la Botoroaga la București este de 18,91RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 10,85RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Botoroaga la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Botoroaga la București este de 10,85RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Botoroaga și București cu tren?
Distanța între Botoroaga și București este de 54,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Botoroaga și București?
Călătoria de la Botoroaga la București durează în medie 6 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 min.
Ce companii operează de la Botoroaga la București?
Ruta Botoroaga - București este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Botoroaga la București?
Ruta de la Botoroaga la București are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Botoroaga la București?
Primul tren de la Botoroaga la București pleacă la orele 05:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Botoroaga la București?
Ultimul tren de la Botoroaga la București pleacă la orele 21:04. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Botoroaga la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 10,85RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Botoroaga la București?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Botoroaga pentru a merge la București. Puteți merge de la Târnavele și puteți ajunge la București Nord și București, Gara Basarab.
Câte conexiuni directe merg de la Botoroaga la București?
Există în medie 2 de la Botoroaga pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Botoroaga și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Botoroaga și București este 6 min.
Există un tren direct de la Botoroaga la București?
Da, există un tren direct între Botoroaga și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Botoroaga la București?
Călătoria cu tren de la Botoroaga la București creează 0.0kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Botoroaga

Rute populare

Rute internaționale din Botoroaga și zonele din apropiere

Alte destinații de la Botoroaga

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare