Tren Botoroaga - București prețuri de la 10,90 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Botoroaga la București cu trenul

Călătoria de la Botoroaga la București cu trenul este de 54,78 km și durează 0 ore 6 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:50 și ultima la 20:04. Este posibil să călătoriți de la Botoroaga la București cu tren pentru doar 10,90 lei sau până la 31,17 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 10,90 lei.

Cel mai mic pret10,90 lei
Durata călătoriei0 ore 6 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret10,90 lei
Cel mai mare preț31,17 lei
Prima Plecare04:50
Ultima Plecare20:04
Distanţă54,78 km
PlecareBotoroaga
SosireBucurești
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Botoroaga la București

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Botoroaga la București

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Botoroaga la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Botoroaga la București?

Prețurile biletelor de tren de la Botoroaga la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Botoroaga la București vor costa 10,90 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 19,40 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Botoroaga la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Botoroaga la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 19,40 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să merg de la Botoroaga la București cu trenul?

Călătoria între Botoroaga și București cu trenul este aproximativ 54,78 km. Vă va lua cam 0 ore 6 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Botoroaga și București cu trenul durează de obicei 0 ore 6 min. pentru a acoperi o distanță de 54,78 km. Cea mai scurtă călătorie de la Botoroaga la București vă va duce 0 ore 6 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la București, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când călătoresc de la Botoroaga la București cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Botoroaga, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Botoroaga la București?

Numărul exact al călătoriilor de la Botoroaga la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 9 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Botoroaga la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Botoroaga la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Botoroaga la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Botoroaga la București

Bilete ieftine de tren de la Botoroaga la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Botoroaga la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Botoroaga la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Botoroaga la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Botoroaga la București

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Botoroaga la București

Cele mai ieftine bilete de tren Botoroaga - București pot fi găsite până la 9,04 lei dacă aveți noroc sau 11,21 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 14,76 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Botoroaga la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Botoroaga la București cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Botoroaga la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.83kg
Autobuz
4.11kg
Zbor
10.96kg
Mașină
8.77kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Botoroaga la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Botoroaga și București sunt 3.83kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Botoroaga și București? Luând trenul între Botoroaga și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 7.13kg față de un zbor, 0.28kg față de autobuz și 4.94kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Botoroaga la București?
Un bilet de tren de la Botoroaga la București este de 19,40 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 10,90 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Botoroaga la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Botoroaga la București este de 10,90 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Botoroaga și București cu tren?
Distanța între Botoroaga și București este de 54,78 km.
Cât durează călătoria cu tren între Botoroaga și București?
Călătoria de la Botoroaga la București durează în medie 0 ore 6 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 6 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Botoroaga la București?
Ruta de la Botoroaga la București are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Botoroaga la București?
Primul tren de la Botoroaga la București pleacă la orele 04:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Botoroaga la București?
Ultimul tren de la Botoroaga la București pleacă la orele 20:04. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Botoroaga la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 10,90 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Botoroaga la București?
Există în medie 1 de la Botoroaga pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Botoroaga și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Botoroaga și București este 0 ore 6 min..
Există un tren direct de la Botoroaga la București?
Da, există un tren direct între Botoroaga și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Botoroaga la București?
Călătoria cu tren de la Botoroaga la București creează 3.83kg emisii de CO2.

Treceți local de la Botoroaga

Rute populare

Escapade de weekend de la Botoroaga

Rute internaționale din Botoroaga și zonele din apropiere

Alte destinații de la Botoroaga

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare