Tren Bradu - Constanţa prețuri de la 51,94 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Bradu la Constanţa cu trenul

Călătoria de la Bradu la Constanţa cu trenul este de 305,2 km și durează 8 ore 7 min.. Există 14 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:47 și ultima la 22:56. Este posibil să călătoriți de la Bradu la Constanţa cu tren pentru doar 51,94 lei sau până la 93,38 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 51,94 lei.

Cel mai mic pret51,94 lei
Durata călătoriei8 ore 7 min.
Conexiune pe zi14
Cel mai mic pret51,94 lei
Cel mai mare preț93,38 lei
Prima Plecare02:47
Ultima Plecare22:56
Distanţă305,2 km
PlecareBradu
SosireConstanţa
Transportatoriinfofer
Bilete ieftine de tren de la Bradu la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bradu la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bradu la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bradu la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bradu la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren Bradu - Constanţa pot fi găsite până la 22,57 lei dacă aveți noroc sau 43,33 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 59,22 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Bradu la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
21.36kg
Autobuz
22.89kg
Zbor
61.04kg
Mașină
48.83kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bradu la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bradu și Constanţa sunt 21.36kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bradu și Constanţa? Luând trenul între Bradu și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 39.68kg față de un zbor, 1.53kg față de autobuz și 27.47kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bradu la Constanţa?
Un bilet de tren de la Bradu la Constanţa este de 67,97 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 51,94 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bradu la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bradu la Constanţa este de 51,94 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bradu și Constanţa cu tren?
Distanța între Bradu și Constanţa este de 305,2 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bradu și Constanţa?
Călătoria de la Bradu la Constanţa durează în medie 8 ore 7 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 49 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bradu la Constanţa?
Ruta de la Bradu la Constanţa are în medie 14 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bradu la Constanţa?
Primul tren de la Bradu la Constanţa pleacă la orele 02:47. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bradu la Constanţa?
Ultimul tren de la Bradu la Constanţa pleacă la orele 22:56. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bradu la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 51,94 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bradu și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bradu și Constanţa este 4 ore 49 min..
Există un tren direct de la Bradu la Constanţa?
Da, există un tren direct între Bradu și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bradu la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Bradu la Constanţa creează 21.36kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bradu

Rute populare

Escapade de weekend de la Bradu

Rute internaționale din Bradu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bradu

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare