Tren Ciucea - Iaşi prețuri de la 81,41 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Ciucea la Iaşi cu trenul

Călătoria de la Ciucea la Iaşi cu trenul este de 363,5 km și durează 11 ore 5 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:44 și ultima la 22:47. Este posibil să călătoriți de la Ciucea la Iaşi cu tren pentru doar 81,41 lei sau până la 127,19 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 81,41 lei.

Cel mai mic pret81,41 lei
Durata călătoriei11 ore 5 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret81,41 lei
Cel mai mare preț127,19 lei
Prima Plecare04:44
Ultima Plecare22:47
Distanţă363,5 km
PlecareCiucea
SosireIaşi
TransportatoriCFR Calatori

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Ciucea la Iaşi

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ciucea la Iaşi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Ciucea la Iaşi?

În medie, un bilet de tren de la Ciucea la Iaşi vă va costa 100,66 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 81,41 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ciucea la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 100,66 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Ciucea la Iaşi.

Cât durează să ajung de la Ciucea la Iaşi cu trenul?

Călătoria de la Ciucea la Iaşi cu trenul va dura, de obicei, 11 ore 5 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 363,5 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 11 ore 5 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Ciucea și Iaşi este lungă de vreo 363,5 km și de obicei durează aproximativ 11 ore 5 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 15 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Ciucea la Iaşi cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Ciucea la Iaşi?

În Ciucea, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Iaşi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Iași, Billa. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Ciucea la Iaşi?

În medie, sunt 12 plecări zilnice de la Ciucea la Iaşi. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Ciucea care merg direct la Iaşi. Există 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ciucea la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Ciucea la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ciucea la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ciucea la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ciucea la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Ciucea la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de tren Ciucea - Iaşi pot fi găsite până la 86,93 lei dacă aveți noroc sau 98,84 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 135,16 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Iaşi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Ciucea la Iaşi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ciucea la Iaşi cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Ciucea la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
25.44kg
Autobuz
27.26kg
Zbor
72.7kg
Mașină
58.16kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ciucea la Iaşi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ciucea și Iaşi sunt 25.44kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ciucea și Iaşi? Luând trenul între Ciucea și Iaşi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 47.26kg față de un zbor, 1.82kg față de autobuz și 32.72kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ciucea la Iaşi?
Un bilet de tren de la Ciucea la Iaşi este de 100,66 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 81,41 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ciucea la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ciucea la Iaşi este de 81,41 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ciucea și Iaşi cu tren?
Distanța între Ciucea și Iaşi este de 363,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ciucea și Iaşi?
Călătoria de la Ciucea la Iaşi durează în medie 11 ore 5 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 15 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ciucea la Iaşi?
Ruta de la Ciucea la Iaşi are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ciucea la Iaşi?
Primul tren de la Ciucea la Iaşi pleacă la orele 04:44. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ciucea la Iaşi?
Ultimul tren de la Ciucea la Iaşi pleacă la orele 22:47. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ciucea la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 81,41 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Ciucea la Iaşi?
Există în medie 1 de la Ciucea pentru a merge la Iaşi.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ciucea și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ciucea și Iaşi este 0 ore 15 min..
Există un tren direct de la Ciucea la Iaşi?
Da, există un tren direct între Ciucea și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ciucea la Iaşi?
Călătoria cu tren de la Ciucea la Iaşi creează 25.44kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ciucea

Rute populare

Escapade de weekend de la Ciucea

Rute internaționale din Ciucea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ciucea

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare