Tren Bradu - Timişoara prețuri de la 60,20 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Bradu la Timişoara cu trenul

Călătoria de la Bradu la Timişoara cu trenul este de 307,43 km și durează 13 ore 22 min.. Există 27 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:01 și ultima la 22:01. Este posibil să călătoriți de la Bradu la Timişoara cu tren pentru doar 60,20 lei sau până la 152,01 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 60,20 lei.

Cel mai mic pret60,20 lei
Durata călătoriei13 ore 22 min.
Conexiune pe zi27
Cel mai mic pret60,20 lei
Cel mai mare preț152,01 lei
Prima Plecare05:01
Ultima Plecare22:01
Distanţă307,43 km
PlecareBradu
SosireTimişoara
Transportatoricfr_c_l_tori, infofer
Bilete ieftine de tren de la Bradu la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bradu la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bradu la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bradu la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bradu la Timişoara

Cele mai ieftine bilete de tren Bradu - Timişoara pot fi găsite până la 22,87 lei dacă aveți noroc sau 57,08 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,26 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Timişoara, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Bradu la Timişoara Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
21.52kg
Autobuz
23.06kg
Zbor
61.49kg
Mașină
49.19kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bradu la Timişoara cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bradu și Timişoara sunt 21.52kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bradu și Timişoara? Luând trenul între Bradu și Timişoara veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 39.97kg față de un zbor, 1.54kg față de autobuz și 27.67kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bradu la Timişoara?
Un bilet de tren de la Bradu la Timişoara este de 88,30 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 60,20 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bradu la Timişoara?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bradu la Timişoara este de 60,20 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bradu și Timişoara cu tren?
Distanța între Bradu și Timişoara este de 307,43 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bradu și Timişoara?
Călătoria de la Bradu la Timişoara durează în medie 13 ore 22 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 26 min..
Ce companii operează de la Bradu la Timişoara?
Ruta Bradu - Timişoara este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, cfr_c_l_tori și infofer ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bradu la Timişoara?
Ruta de la Bradu la Timişoara are în medie 27 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bradu la Timişoara?
Primul tren de la Bradu la Timişoara pleacă la orele 05:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bradu la Timişoara?
Ultimul tren de la Bradu la Timişoara pleacă la orele 22:01. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bradu la Timişoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 60,20 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bradu și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bradu și Timişoara este 0 ore 26 min..
Există un tren direct de la Bradu la Timişoara?
Da, există un tren direct între Bradu și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bradu la Timişoara?
Călătoria cu tren de la Bradu la Timişoara creează 21.52kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bradu

Rute populare

Escapade de weekend de la Bradu

Rute internaționale din Bradu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bradu

Principalele rute spre Timişoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare